Libnet.ro
UNICEF

11:00

Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

B1 B1,
Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

Jihadistul Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian, transmite DPA, citat de. continuă pe B1

Romani contra Statul Islamic: O grupare kurda care lupta impotriva ISIS sustine ca a inrolat si doi soldati din Romania

O grupare kurda care lupta impotriva gruparii Statul ISlamic sustine ca a inrolat si doi soldati romani. Informatia a fost facuta publica de Fortele de Aparare ale Poporului Kurd pe pagina de.

Un lider al Statului Islamic, ucis in urma unui raid aerian. Recompensa pentru capturarea sau uciderea acestuia era de 7 milioane de dolari

A doua persoana ca putere din Statul Islamic, Abdul Rahman Mustafa Mohammed, a fost ucis in urma unui raid aerian realizat in nordul Irakului de coalitia internationala condusa de Statele Unite, a anuntat Ministerul Apararii din Irak.

Luptatori straini din 90 de tari au incercat sa treaca prin Turcia pentru a se alatura gruparii Stat Islamic

Luptatori straini din 90 de tari au incercat sa treaca prin Turcia pentru a se alatura gruparii Stat Islamic, potrivit ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, citat de hurriyetdailynews. com. Turcia este.

Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

O femeie din statul american Virginia a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic pe Facebook, relateaza Le Figaro, preluat de Gandul. in luna.

Directorul NSA: Ideologia jihadistilor din Statul Islamic rezoneaza tot mai mult cu americanii

Directorul NSA a avertizat la un forum pe teme de securitate ca jihadistii din Statul Islamic au o capacitate tot mai mare de a recruta membri online, iar ideologia lor rezoneaza tot mai puternic cu americanii,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )