Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plante medicinale cu efect antidepresiv de trei ori mai puternic decat pastilele de sinteza

Adevărul Adevărul,
Plante medicinale cu efect antidepresiv de trei ori mai puternic decat pastilele de sinteza

Astenia nervoasa si depresia afecteaza tot mai multe persoane, iar medicatia poate da dependenta. Prezenta la medic este obligatorie, insa o cura cu ceaiuri din plante alese si recomandate de specialisti ar putea fi uneori de ajutor. Sunatoarea este un antidepresiv de trei ori mai puternic decat unele medicamente de sinteza, sustine un fitoerapeut. continuă pe Adevărul

Gorghiu: Poate autoritatile romane vor reflecta cum sa evite o tragedie, in cazul unui seism mai puternic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis miercuri un mesaj de solidaritate cu Italia, in urma seismului produs in peninsula, ea exprimandu-si, totodata, speranta ca autoritatile romane vor reflecta asupra modului in care poate fi evitata o tragedie, in cazul in care ar avea loc un cutremur puternic in Romania.

Cercetatorii de la MIT vor sa faca WiFi-ul de zece ori mai rapid

Tehnologia WiFi ar putea deveni mult mai performanta gratie celor de la MIT. Este bine stiu faptul ca, in timpul unor evenimente sau adunari de amploare, viteza conexiunii la internet poate scadea in mod dramatic. Dupa cum scriu si cei de la BGR, pentru a preveni asemenea situatii, unele locatii au fost dotate cu numeroase [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )