Libnet.ro
UNICEF

23:15

Comentatorii TVR, campioni la gafe: Topul celor mai amuzante afirmatii din timpul meciurilor de la Campionatul Mondial

B1 B1,
Comentatorii TVR, campioni la gafe: Topul celor mai amuzante afirmatii din timpul meciurilor de la Campionatul Mondial

Desi s-au incheiat abia doua etape din grupele Campionatului Mondial din Rusia, comentatorii TVR au reusit sa lase in urma in 11 zile o serie impresionanta de gafe si afirmatii amuzante. Prezentam, mai. continuă pe B1

Topul celor mai mari producatori romani de cosmetice. Farmec isi pastreaza pozitia de lider

Piata de cosmetice din Romania este dominata de multinationale precum LOreal, Beiersdorf, ProtectorGamble, Unilever, Amway, Oriflame sau Avon, in timp ce producatorii locali detin o cota de circa 10%. Majoritatea producatorilor locali.

Topul celor mai bune restaurante din lume in 2018

Prestigioasa publicatie britanica de profil Restaurant a organizat gala 50 Best Restaurants in Bilbao, oras celebru pentru gastronomia avangardista. Osteria Francescana Italia) a detronat Eleven Madison Park din New York, castigatorul de anul trecut.

Radu Paraschivescu, despre unul dintre comentatorii TVR:Are un glas vaicaret, de tarcovnic in a carui biserica se petrec lucruri condamnabile

Scriitorul Radu Paraschivescu a taxat prestatiile jenante ale comentatorului TVR Bogdan Tomulica, cel care a anuntat ca Toni Kroos a marcat in poarta lui Robin Williams.

FOTO Povestile fascinante ale celor mai scumpe monede din lume. Fiecare valoreaza peste 7,5 milioane de dolari

In timp ce pentru unii colectionarea de bani este o pasiune, pentru altii s-a transformat in adevarata sursa de imbogatire. Cu cat detii o moneda sau o bancnota mai veche sau mai ciudata cu atat creste sansa de inavutire. Cu trecerea timpului piesele devin si mai profitabile.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )