Libnet.ro
UNICEF

22:45

Topul celor mai mari producatori romani de cosmetice. Farmec isi pastreaza pozitia de lider

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari producatori romani de cosmetice. Farmec isi pastreaza pozitia de lider

Piata de cosmetice din Romania este dominata de multinationale precum LOreal, Beiersdorf, ProtectorGamble, Unilever, Amway, Oriflame sau Avon, in timp ce producatorii locali detin o cota de circa 10%. Majoritatea producatorilor locali. continuă pe Wall-Street Ro

Comentatorii TVR, campioni la gafe: Topul celor mai amuzante afirmatii din timpul meciurilor de la Campionatul Mondial

Desi s-au incheiat abia doua etape din grupele Campionatului Mondial din Rusia, comentatorii TVR au reusit sa lase in urma in 11 zile o serie impresionanta de gafe si afirmatii amuzante. Prezentam, mai.

Topul celor mai bune restaurante din lume in 2018

Prestigioasa publicatie britanica de profil Restaurant a organizat gala 50 Best Restaurants in Bilbao, oras celebru pentru gastronomia avangardista. Osteria Francescana Italia) a detronat Eleven Madison Park din New York, castigatorul de anul trecut.

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Laura Codruta Kovesi si-a depus declaratia de avere. Sefa DNA are venituri mai mari ca anul trecut

Desi este implicata in plin scandal politic, Laura Codruta Kovesi are si motive de bucurie. Sefa DNA si-a publicat recent declaratia de avere. Potrivit declaratiei de avere depuse la data de 17 mai 2018,.

FOTO Povestile fascinante ale celor mai scumpe monede din lume. Fiecare valoreaza peste 7,5 milioane de dolari

In timp ce pentru unii colectionarea de bani este o pasiune, pentru altii s-a transformat in adevarata sursa de imbogatire. Cu cat detii o moneda sau o bancnota mai veche sau mai ciudata cu atat creste sansa de inavutire. Cu trecerea timpului piesele devin si mai profitabile.

Bancile romnesti, la 10 ani de la criza din 2008. Putine au stiut sa se reinventeze, reformele sunt nca timide, iar amenintarile cele mai mari vin pe canalul legislativ...

Tehnic vorbind, criza a inceput in Romania la 1 iulie 2008. in trimestrul al treilea din acel an, economia incetinea de la 9. 4%, la 6. 4%, apoi cobora la putin peste 3%, dupa care in primele 3 luni din 2009, scadeam la -6. in cei 10 ani care s-au scurs de atunci, o parte dintre bancile care operau in Romania au tras obloanele, altele au incercat sa se salveze prin fuziuni/achizitii, dar au fost si institutii de credit castigatoare. Trebuie spus ca toata degringolada din sistemul bancar romanesc nu a costat bugetul Statului niciun leu, asa cum s-a intamplat in alte tari. Ce s-a schimbat si mai ales ce nu s-a schimbat in sistemul bancar, cititi mai jos.

(P) Bitdefender, desemnata lider la nivel global de catre una dintre cele mai mari companii independente de consultanta IT

Bitdefender, cel mai mare producator local de software, a fost numit lider in evaluarea din acest an a companiei americane de consultanta IT Forrester, solutia GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansari de produse si parteneriatele de licentiere.

[P] Bitdefender, desemnata lider la nivel global de catre una dintre cele mai mari companii independente de consultanta IT

Bitdefender, cel mai mare producator local de software, a fost numit lider in evaluarea din acest an a companiei americane de consultanta IT Forrester, solutia GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansari de produse si parteneriatele de licentiere.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )