Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comenzile pentru noua Clasa S de la Mercedes-Benz, peste asteptari. Angajatii vor lucra mai mult

Adevărul Adevărul,
Comenzile pentru noua Clasa S de la Mercedes-Benz, peste asteptari. Angajatii vor lucra mai mult

Lupta pentru intaietate in segmentul premium se ascute incepand cu 2013, un concurent lasat in praf pana nu demult revenind spectaculos pe piata. Comenzile pentru noile modele oferite de Mercedes-Benz depasesc estimarile companiei, ceea ce se traduce printr-o accelerare a productiei in facilitatile de productie. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Mercedes-Benz prezinta noua generatie Clasa C. Masina porneste de 34.100 euro cu TVA in Romania

Cel mai bine vandul model Mercedes-Benz din istorie, Clasa C, a ajuns la a patra generatie, iar producatorul prezinta in premiera fotografii oficiale si informatii complete despre model. In Romania noua Clasa C poate fi comandata incepand de luni, 16 decembrie, fiind disponibile pentru inceput trei versiuni. Mercedes-Benz prezinta noua generatie Clasa C. Masina porneste de 34. 100 euro cu TVA in Romania.

A patra generatie Mercedes-Benz Clasa C poate fi comandata

Cea de-a patra generatie a modelului Clasa C de la Mercedes-Benz poate fi comandata in Romania, la un pret de pornire de 34. 100 euro cu TVA pentru C 180.

Mercedes-Benz mareste programul de lucru in 2014, pentru a satisface cerea pentru noile modele

Mercedes-Benz, al treilea mare producator de automobile de lux la nivel mondial, va mari programul de lucru, de anul viitor, pentru a satisface cererea pentru noile modele, precum sedanul clasa S, relateaza .

Mercedes-Benz mareste programul de lucru in 2014

Mercedes-Benz, al treilea mare producator de automobile de lux la nivel mondial, va mari programul de lucru, de anul viitor, pentru a satisface cererea pentru noile modele, precum sedanul clasa S, relateaza Bloomberg.

VIDEO Jaguar parodiaza Mercedes-Benz, cu gaini

Jaguar parodiaza spotul realizat de Mercedes-Benz in septembrie, cu gaini, facut pentru a ne explica cum functioneaza tehnologia pentru suspensii MAGIC BODY CONTROL. In acest clip Jaguar spune ca prefera reflexele rapide ale Jaguarului in loc de miscarea magica a corpului gainilor.

Productia industriala din zona euro, peste asteptari

Productia industriala din zona euro a crescut peste asteptari in decembrie, in baza evolutiei din Germania, semn ca regiunea se redreseaza.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )