Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTOGALERIE Mercedes-Benz prezinta noua generatie Clasa C. Masina porneste de 34.100 euro cu TVA in Romania

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Mercedes-Benz prezinta noua generatie Clasa C. Masina porneste de 34.100 euro cu TVA in Romania

Cel mai bine vandul model Mercedes-Benz din istorie, Clasa C, a ajuns la a patra generatie, iar producatorul prezinta in premiera fotografii oficiale si informatii complete despre model. In Romania noua Clasa C poate fi comandata incepand de luni, 16 decembrie, fiind disponibile pentru inceput trei versiuni. Mercedes-Benz prezinta noua generatie Clasa C. Masina porneste de 34. 100 euro cu TVA in Romania. continuă pe Hotnews

A patra generatie Mercedes-Benz Clasa C poate fi comandata

Cea de-a patra generatie a modelului Clasa C de la Mercedes-Benz poate fi comandata in Romania, la un pret de pornire de 34. 100 euro cu TVA pentru C 180.

FOTO Noul Mercedes Clasa C: O noua generatie pentru rivalul Seriei 3 si a lui A4.

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noua generatie a modelului Clasa C, berlina de lux care lupta intr-un segment compact premium, impotriva unor rivali ca BMW Seria 3 sau Audi A4. Punct si de la capat, asa s-ar putea traduce pe scurt lansarea noii generatii a celui mai vandut model Mercedes. In contextul unei lupte tot mai acerbe cu BMW si Audi, inginerii si designerii de la Mercedes au regandit complet modelul Clasa C, aliniindu-l astfel la noua imagine de marca, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )