Libnet.ro
UNICEF

15:15

Productia industriala din zona euro, peste asteptari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia industriala din zona euro, peste asteptari

Productia industriala din zona euro a crescut peste asteptari in decembrie, in baza evolutiei din Germania, semn ca regiunea se redreseaza. continuă pe Ziarul Bursa

Draghi critica planul guvernelor din zona euro privind inchiderea bancilor in dificultate

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a criticat, astazi, un plan al guvernelor din zona euro privind inchiderea bancilor aflate in dificultate, sustinand ca actualele propuneri ar putea fi prea complicate pentru a functiona corect, informeaza Bloomberg.

Irlanda - primul stat din zona euro care a iesit din programul de bailout

Irlanda a devenit, la finele saptamanii trecute, primul stat din zona euro care a iesit din programul de asistenta financiara internationala bailout), in valoare de 85 de miliarde euro, acordat in 2010 de FMI si Uniunea Europeana.

PROPUNERE: Costurile inchiderii unei banci din zona euro vor fi suportate iN COMUN de statele membre

Costul inchiderii unei banci din zona euro vor fi suportate initial aproape integral de tara de origine, dar obligatiile celorlalte state din regiune vor creste treptat, urmand sa ajunga egale in 10 ani,.

Criza din zona euro: Tigrul celtic scapa de bailout si rupe lanturile Troicii

La numai trei ani de la semnarea unui acord de salvare in valoare de 85 miliarde de euro si masuri de austeritate dureroase pentru populatie, Irlanda va lasa in urma toate acestea in noaptea de duminica, devenind prima tara din zona euro care paraseste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )