Libnet.ro
UNICEF

05:45

Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

Un politist bucurestean cu gradul de comisar sef a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti dupa ce ar fi sustras mai multe acte din dosarul unui barbat cercetat pentru evaziune, ridicate in urma unor perchezitii domiciliare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisar sef de la Politia Sectorului 2 trimis in judecata pentru favorizarea infractorului

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Nicolescu Miron Mihnea, comisar sef de politie in cadrul D. - Politia Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru comiterea infractiunilor de favorizarea infractorului si abuz in serviciu contra intereselor publice, arata un comunicat transmis redactiei de Ministerul Public.

FOTOGALERIE O strada din centrul Capitalei a fost sparta de la un capat la altul la niciun an dupa ce a fost asfaltata de Primaria Capitalei. Vezi de ce astfel de situatii sunt intalnite frecvent in Bucuresti

O strada din centrul Capitalei a fost sparta de la un capat la altul la niciun an dupa ce a fost asfaltata de Primaria Capitalei. Este vorba despre strada Popa Petre, din sectorul 2, iar potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea Hotnews. ro, lucrarile sunt facute de GDF Suez si vizeaza modernizarea retelei de gaze. Desi lucrarea a fost finalizata de cateva zile, santul a fost astupat cu pamant si lasat asa, iar zona este plina de praf si mizerie. O situatie similara este in mai multe zone din centrul Capitalei, iar reprezentantii municipalitatii spun ca in principal lucrarile sunt facute de GDF Suez care a obtinut fonduri structurale pentru modernizarea retelei de gaze.

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

Perchezitii la serviciile rutiere din Politia Municipala si Politia Judeteana Braila

Procurorii Parchetului instantei supreme fac perchezitii, luni dimineata, la sediile Biroului Rutier al Politiei Municipale Braila si Serviciului Rutier al Politiei Judetene, precum si la locuintele unor agenti de politie suspectati de fapte de coruptie, fiind vizati 26 de angajati ai ministerului de interne care au luat mita pentru a ajuta soferi ce aveau probleme cu legea.

Sotia presedintelui Iohannis a dat statul roman in judecata. Care este motivul

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, impreuna cu mai multi colegi profesori din Sibiu au demarat in anul 2012 o actiune in instanta pentru a-si recupera unele drepturi salariale promise de statul roman, dar care nu au fost platite nici pana acum.

Perchezitii la serviciile rutiere din Politia Municipala si Politia Judeteana Braila

Procurorii Parchetului instantei supreme fac perchezitii, luni dimineata, la sediile Biroului Rutier al Politiei Municipale Braila si Serviciului Rutier al Politiei Judetene, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )