Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sotia presedintelui Iohannis a dat statul roman in judecata. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Sotia presedintelui Iohannis a dat statul roman in judecata. Care este motivul

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, impreuna cu mai multi colegi profesori din Sibiu au demarat in anul 2012 o actiune in instanta pentru a-si recupera unele drepturi salariale promise de statul roman, dar care nu au fost platite nici pana acum. continuă pe România Liberă

Rolul important al presedintelui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se vede obligat sa comita gesturi pe care altminteri le-ar fi evitat cu placere pentru a fi scutit de comparatia cu Traian Basescu. Critica guvernul pentru scandalul cardului de sanatate, pe Victor Ponta pentru plimbarile in Orientul Mijlociu de capul lui, pachetul de legi anti-justitie, in fine, temporizeaza numirea sefului DIICOT propus de ministrul Cazanciuc. S-au adunat cam multe, iar PSD a trecut toate liniile rosii pornind o campania murdara cu intentia clara de a lipi imaginea presedintelui de scandalul defrisarilor. Or, tocmai aici guvernul Ponta ar avea cateva explicatii de dat, cine a beneficiat de lobby-ul austriecilor de la Holtzindustrie, nu invers.

Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte si din acest motiv va da statul in judecata la CEDO.

CSM i-a trimis presedintelui Iohannis actele prin care s-a avizat numirea lui Horodniceanu ca sef al DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis documentele prin care s-a avizat numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu pentru functia de procuror-sef al DIICOT, conform.

Un copil de 7 ani lupta cu diabetul si cu statul roman

Parintii unui copil care sufera de diabet au aflat ca Ministerul Sanatatii nu-i mai acorda baiatului dreptul la asistent personal de la varsta de 7 ani. Oamenii atrag atentia ca fiul lor se va afla in.

FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Europei. Care sunt prioritatile Romaniei in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, intr-un mesaj de Ziua Europei, ca procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana nu este finalizat inca, din cauza ca tara noastra nu face parte din Spatiul Schegen. Totusi, a apreciat seful statului, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

Doina Pana, despre amendamentele depuse de PNL la Codul silvic: O solidaritate pentru revendicarea presedintelui Iohannis

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, initatoarea proiectului de modificare a Codului silvic, a declarat marti, dupa respingerea in comisie a cererii presedintelui de.

Comisiile Parlamentului se reunesc astazi sa discute cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis pe Codul Silvic

Comisiile de Mediu, Agricultura si Comisia Juridica a Camerei Deputatilor se reunesc astazi in sedinta, de la ora 13. 00, pentru a da un aviz asupra cererii de reexaminare trimise de presedintele Klaus Iohannis.

UPDATE. Mii de romani au protestat fata de defrisarile abuzive. Reactia presedintelui Iohannis

Sambata, 9 mai, in zona intrarii in Parcul Herastrau din Bucuresti si in alte 40 de orase din tara si strainatate dintre care enumeram: Alba Iulia, Baia Mare, Arad, Constanta, Viena, Paris, Roma sau Frankfurt, va avea loc un mars de protest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )