Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisarul european Corina Cretu, avertisment serios pentru Guvernul Grindeanu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei (VIDEO)

B1 B1,
Comisarul european Corina Cretu, avertisment serios pentru Guvernul Grindeanu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei (VIDEO)

Comisarul european Corina Cretu pune presiune pe Guvernul Grindeanu. Cretu avertizeaza Executivul ca trebuie sa prezinte dovezi cum ca maririle salariale sunt sustenabile si ca nu va fi depasit deficitul. continuă pe B1

Comisarul european Corina Cretu: Centura Capitalei si autostrazile Sibiu-Pitesti si Ploiesti-Bacau reprezinta prioritati esentiale pentru Comisia Europeana

Comisarul european Corina Cretu sustine ca autostrada Sibiu-Pitesti, autostrada Ploiesti-Bacau si Centura Capitalei reprezinta prioritati esentiale pentru Comisia Europeana.

Centura Capitalei, o prioritate esentiala pentru Comisia Europeana in perioada urmatoare

Centura Capitalei, Autostrada Sibiu - Pitesti si Autostrada Ploiesti - Bacau reprezinta prioritati esentiale in perioada imediat urmatoare pentru Comisia Europeana, a declarat, vineri, comisarul european Corina Cretu dupa intalnirea cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Corina Cretu despre cresterile de salarii pentru bugetari: Comisia Europeana asteapta documentatia de la Guvern sa vedem cat de sustenabile sunt, astfel incat sa nu intram pe procedura de infringement

Comisia Europeana asteapta dovezi de la Bucuresti ca poate sustine cresterile salariale si de pensii angajate si ca nu va depasi un deficit bugetar de 3% din PIB, a anuntat luni la Europa FM comisarul european Corina Cretu. Sa vedem cat de sustenabile sunt aceste propuneri de mariri salariale, astfel incat sa nu intram pe procedura de infridgment, de a fi pusi sub observatie pentru felul in care depasim sau nu deficitul bugetar, a adaugat Cretu.

Corina Cretu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei

Comisia Europeana asteapta dovezi de la Guvernul Romaniei ca poate sustine cresterile salariale si de pensii angajate si ca nu va depasi un deficit bugetar de 3 la suta, a declarat, luni, la Europa FM, comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu, precizand ca la Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei.

Corina Cretu: Romania primeste aproximativ doua miliarde de euro pentru dezvoltare urbana

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, a vorbit, intr-o inatlnire cu primarii, la care a participat si edilul Capitalei, Gabriela Firea, despre dezvoltarea urbana, in conditiile in care Romania primeste aproximativ doua miliarde de euro de la UE pentru acest sector.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )