Libnet.ro
UNICEF

16:30

Comisarul european Corina Cretu, dupa ce a fost jignita la ASE: A fost un soc pentru mine. Ce mamira e ca vine de la un tanar

Antena3 Antena3,
Comisarul european Corina Cretu, dupa ce a fost jignita la ASE: A fost un soc pentru mine. Ce mamira e ca vine de la un tanar

Comisarul european Corina Cretu s-a aratat socata de faptul ca a fost jignita grav, marti, in timpul unei dezbateri ce a avut loc in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu. continuă pe Antena3

Comisarul european Corina Cretu, dupa ce a fost jignita la ASE: A fost un soc pentru mine. Ce mamira e ca vine de la un om tanar

Comisarul european Corina Cretu s-a aratat socata de faptul ca a fost jignita grav, marti, in timpul unei dezbateri ce a avut loc in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu.

Comisarul european Corina Cretu, jignita grav la ASE: Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva - VIDEO

Comisarul european Corina Cretu a fost jignita grav, marti, in timpul unei dezbateri ce a avut loc in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Corina Cretu, Petre Daea, ministrul.

Comisarul Corina Cretu, intrevederi cu Tudose, Carmen Dan si Felix Stroe

Comisarul european Corina Cretu se afla, luni si marti, in vizita in Romania, context in care are programate intalniri cu premierul Mihai Tudose si cu mai multi membri ai Executivului si va participa la o serie de actiuni privind finantarea europeana.

Corina Cretu: Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013

Aflat luni la Palatul Victoria, comisarul european Corina Cretu a afirmat ca doar 2,8 miliarde de euro sunt reprogramate pentru perioada 2014-2020 pentru a continua lucrarile care nu s-au terminat la timp. 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013 au fost total pierdute, a precizat Cretu.

Corina Cretu: Romania a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor

Romania este tara care a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor, respectiv mai mult de doua miliarde de euro, a anuntat comisarul european Corina Cretu, miercuri, la.

Corina Cretu, JIGNIRE fara precedent la ASE: Nu mi s-a intamplat in niciun stat

Nu mi s-a intamplat nicaieri asa ceva si nu am auzit un asemenea limbaj a declarat Corina Cretu, la ASE marti, unde a purtat un dialog cu cetatenii, dupa ce un tanar a jignit-o pe.

Corina Cretu, JIGNITA ca pe maidan, la ASE! NU mi s-a intamplat iN NICIUN STAT. Ce s-a intamplat, de fapt, acolo. Reactia ASE

Nu mi s-a intamplat nicaieri asa ceva si nu am auzit un asemenea limbaj, a declarat Corina Cretu, la ASE marti, unde a purtat un dialog cu cetatenii, dupa ce un tanar a jignit-o.

Corina Cretu, JIGNITA ca pe maidan, la ASE! NU mi s-a intamplat iN NICIUN STAT. Ce s-a intamplat, de fapt, acolo

Nu mi s-a intamplat nicaieri asa ceva si nu am auzit un asemenea limbaj, a declarat Corina Cretu, la ASE marti, unde a purtat un dialog cu cetatenii, dupa ce un tanar a jignit-o.

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112.

Corina Cretu, ingrozita de birocratia din tara noastra: Romania isi complica singura existenta

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, s-a declarat ingrozita de birocratia din Romania. intr-o declaratie facuta luni, la Palatul Victoria, aceasta a subliniat ca reducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )