Libnet.ro
UNICEF

21:30

Comisia de aparare din Senat a adoptat raportul privind sistemul de rachete Patriot

România Liberă România Liberă,
Comisia de aparare din Senat a adoptat raportul privind sistemul de rachete Patriot

Comisia de aparare a Senatului a aprobat luni, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. Comisia de aparare s-a intrunit la ora 11. 30 pentru dezbaterea si aprobarea raportului in cazul proiectuilui de lege. Actul normativ ar urma sa ajunga luni dupa-amiaza in plenul Senatului, pentru ca marti sa fie dezbatut de Camera Deputatilor, dupa cum a declarat saptamana trecuta Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a afirmat astazi ca sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020, anul acesta urmand sa fie achizitionat primul din cele sapte. *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Comisia de Aparare din Senat, convocata luni in sedinta extraordinara pentru a discuta despre achizitia rachetelor Patriot

Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste luni, in sedinta extraordinara, pentru a discuta achizitia rachetelor Patriot, anuntul oficial fiind facut dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a sedintei de plen din aceeasi zi.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot a primit raport de adoptare

Comisia de aparare din Senat a dat luni un raport de adoptare proiectului de lege privind achizitionarea primiului sistem de rachete Patriot, dupa ce saptamana trecuta nu a existat cvorum si sedinta s-a amanat. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari.

Demisia lui Dragnea e o chestiune de siguranta nationala, sustine vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor

Demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor devine o chestiune de siguranta nationala, a sustinut vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, liberalul Ovidiu Ra.

UPDATE Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot a primit raport de adoptare in Senat. Urmeaza votul final

Comisia de aparare din Senat a dat luni un raport de adoptare proiectului de lege privind achizitionarea primiului sistem de rachete sol-aer Patriot, dupa ce saptamana trecuta nu a existat cvorum si sedinta s-a amanat. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari.

Senatul discuta despre achizitia de sisteme de aparare Patriot

Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste luni pentru a discuta achizitia rachetelor Patriot, anuntul fiind facut dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a sedintei de plen, opozitia criticand absenta PSD-ALDE de la lucrarile Comisiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )