Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia de Cod electoral: Primarii vor fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin. Consilierii locali si judeteni, alesi prin vot pe liste

Antena3 Antena3,
Comisia de Cod electoral: Primarii vor fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin. Consilierii locali si judeteni, alesi prin vot pe liste

Comisia de Cod electoral a votat, marti, principiul potrivit caruia primarii urmeaza a fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin. Consilierii locali si judeteni vor fi alesi prin vot pe liste,. continuă pe Antena3

Comisia de Cod electoral: Primarii vor fi alesi intr-un singur tur, iar consilierii pe liste

Comisia de Cod electoral a votat, marti, principiul potrivit caruia primarii urmeaza a fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin, iar consilierii locali si judeteni vor fi alesi prin vot pe liste, urmand a se cadea de acord in urma unor negocieri si asupra alegerii presedintilor de Consiliu Judetean, anunta Mediafax.

Comisia de Cod electoral: Primarii vor fi alesi intr-un singur tur, iar consilierii pe liste

Comisia de Cod electoral a votat, marti, principiul potrivit caruia primarii urmeaza a fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin, iar consilierii locali si judeteni vor fi alesi prin vot pe liste, urmand a se cadea de acord in urma unor negocieri si asupra alegerii presedintilor de CJ.

Comisia de Cod electoral: Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Comisia de Cod electoral a votat, marti, principiul potrivit caruia primarii urmeaza a fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin, iar consilierii locali si judeteni vor fi alesi prin vot pe liste, urmand a se cadea de acord in urma unor negocieri si asupra alegerii presedintilor de CJ, informeaza Mediafax.

Comisia de Cod electoral a hotarat ca primarii sa fie alesi intr-un singur tur, iar consilierii pe liste

Comisia de Cod electoral a decis marti prin vot ca primarii vor fi alesi prin vot direct, intr-un singur tur de scrutin, iar consilierii locali si judeteni vor fi alesi prin vot pe liste. in ceea ce priveste.

Comisia de cod electoral: Numarul parlametarilor din urmatoarea legislatura va fi unul fix si mai mic fata de cel actual

Comisia parlamentara de elaborare a legilor electorale a decis, marti, sa adopte principiul potrivit caruia numarul parlamentarilor care vor fi alesi in viitoarea legislatura sa fie unul fix, dar mai mic decat.

Comisia de Cod electoral: Numarul parlametarilor va fi unul fix

Comisia parlamentara de elaborare a legilor electorale a decis, marti, sa adopte principiul potrivit caruia numarul parlamentarilor care vor fi alesi in viitoarea legislatura sa fie unul fix, dar mai mic decat cel din actuala legislatura, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )