Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana a adoptat o propunere care prevede eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni

B1 B1,
Comisia Europeana a adoptat o propunere care prevede eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni

Comisia Europeana a adoptat, miercuri, o propunere care prevede eliminearea vizelor de acces in spatiul comunitar pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport biometric. Sunt foarte bucuroasa sa propun. continuă pe B1

Comisia Europeana propune eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni.

Comisia Europeana a adoptat, ieri, o propunere care prevede eliminarea vizelor de acces in spatiul comunitar pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport biometric, informeaza un comunicat al Executivului UE. Decizia a fost luata cu o zi inainte de Summitul care incepe astazi la Vilnius, in cadrul caruia Republica Moldova va semna acorduri de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana. Sunt foarte bucuroasa sa propun eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport .

CE propune eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni cu pasaport biometric

Comisia Europeana CE) a adoptat, astazi, o propunere care prevede eliminarea vizelor de acces in spatiul comunitar pentru cetatenii moldoveni care detin pasaport biometric, conform unui comunicat al CE.

Comisia Europeana, de acord cu transferul datelor cu caracter personal al europenilor catre SUA.

Desi relatia dintre statele comunitare si Casa Alba parea una tensionata in urma acuzatiilor de spionaj a SUA, Comisia Europeana a adoptat miercuri Raportul de evaluare a Programului de urmarire a finantarilor in scopuri teroriste Terrorist Finance Tracking Programme - TFTP) si Raportul privind analiza comuna a acordului cu SUA privind registrul cu numele pasagerilor Passenger Name Record - PNR). Acordurile privind TFTP si PNR reglementeaza transferul si utilizarea datelor cu caracter .

Comisia Europeana transmite statelor membre clarificari asupra drepturilor cetatenilor UE la libera circulatie si ajutoare sociale

Comisia Europeana clarifica drepturile cetatenilor UE in ceea ce priveste libera circulatie si accesul la prestatiile sociale, raspunzand preocuparilor exprimate de unele state membre in legatura cu problemele pe care fluxurile migratoare le-ar putea pune autoritatilor locale, a informat luni Reprezentanta CE in Romania.

Comisia Europeana propune masuri concrete pentru libera circulatie responsabila a cetatenilor UE

Comisia Europeana propune o serie de actiuni concrete care sa permita libera circulatie a persoanelor, accentuand responsabilitatea comuna a statelor membre si a institutiilor UE de a sprijini drepturile cetatenilor europeni de a trai si munci intr-o alta tara UE, relateaza Agerpres.

Comisia Europeana someaza SUA sa adopte noi reglementari pentru protejarea datelor cetatenilor UE

Comisia Europeana a somat, marti, Statele Unite sa permita cetatenilor UE sa obtina daune in cazul utilizarii excesive a datelor personale, informeaza europa. eu. Vicepresedintele CE responsabil de.

Comisia Europeana declara razboi casutelor postale

Bruxelles-ul a lansat o serie de propuneri pentru a elimina modalitatile prin care marile companii evitau plata taxelor, prin subsidiare in paradisuri fiscal.

INTERVIU Peter Balas, Comisia Europeana, despre negocierea acordului de liber schimb UE-SUA: Romania a vrut sa se asigure ca in sectoare industriale care nu sunt foarte competitive va beneficia de perioade de tranzitie

Romania vrea sa protejeze agricultura si sectoare mai putin competitive din industrie in negocierile dintre UE si SUA pentru un acord de liber schimb, spune intr-un interviu Peter Balas, director general adjunct al Directoratului pentru Comert din UE. Balas, implicat in negocierile Bruxelles - Washington pentru cel mai cuprinzator acord de liber schimb din istorie, TTIP, spune ca Romania va avea si beneficii indirecte din acest acord, prin cresterea exportului de componente catre tari care vor exporta la rindul lor produsele finite catre SUA.

Casatoriile de convenienta, printre problemele UE care blocheaza libera circulatie a persoanelor

Comisia Europeana propune o serie de actiuni concrete care sa permita libera circulatie a persoanelor, accentuand responsabilitatea comuna a statelor membre si a institutiilor UE de a sprijini drepturile cetatenilor europeni de a trai si munci intr-o alta tara UE, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3363 seconds )