Libnet.ro
UNICEF

05:15

Andreea Balan pierde 28.500 de euro din cauza sarcinii?

ADPM ADPM,
Andreea Balan pierde 28.500 de euro din cauza sarcinii?

Andreea Balan pierde 28. 500 de euro din cauza sarcinii. Atat ar fi putut castiga in luna decembrie, cea mai profitabila din an, insa la acea vreme solista va sta acasa alaturi de copilul ei, proaspat venit pe lume. continuă pe ADPM

Ambasadorul Francois Saint Paul: Franta a fost lovita de terorism din cauza valorilor EUROPENE pe care le promoveaza

Franta a cazut victima atentatelor teroriste din cauza valorilor comune, europene, pe care le promoveaza, a declarat ambasadorul Francois Saint Paul cu prilejul receptiei organizate la Bucuresti.

Ungaria inchide reactorul centralei nucleare din cauza disfunctionalitatii echipamentului

Ungaria a inchis un reactor de la centrala nucleara Paks din cauza unei defectiuni la echipamentele de control, potrivit MTI, citat de RT. com. Operatiunile au fost inchise in primul bloc al.

Italia: Un copil care avea o dieta strict vegetariana a fost luat de la parinti. Micutul a ajuns in spital din cauza malnutritiei (VIDEO)

Caz incredibil in Italia. Un copil de un an, care era hranit cu o dieta strict vegetariana, a fost luat de autoritati de la parintii dupa ce a ajuns in spital din cauza malnutritiei, informeaza.

Dr. Stanculea: Pacientul cu o rana invadata de viermi, de la Sectia ATI, a decedat, dar nu din cauza larvelor. Acele larve nu il omoara

Pacientul de la Sectia de Anastezie Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala care avea o rana invadata de viermi a decedat, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al spitalului, Adrian Stanculea, citat de News. ro. Pacientul a decedat, dar nu din cauza larvelor. Acele larve nu il omoara, a sustinut Stanculea.

Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este blocat din cauza ELCEN

ACTUALIZARE 17:42 PMB: Mai multe scoli si spitale au conturile blocate de ELCEN Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat astazi sprijin premierului Ciolos pentru a rezolva situatia referitoare la sistemul de termoficare din Bucuresti, in conditiile blocarii conturilor de catre ELCEN in cazul unor spitale si scoli, potrivit unui comunicat al PMB. ----------- Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este in acest moment blocat din cauza sau la cererea Electrocentrale Bucuresti ELCEN), transmite compania intr-un comunicat, precizand ca a initiat demersurile pentru recuperarea sumelor pe care RADET le datoreaza, pentru agent termic livrat in mai 2013-decembrie 2014 si neachitat, fiind initiata executarea silita prin instituirea popririi la tert poprit, debitori ai regiei.

Dinamo pierde ultimul amical din Slovenia

Echipa Dinamo a pierdut, luni seara, ultimul amical sustinut in cantonamentul din Slovenia in fata rusilor de la Amkar Perm, scor 0-1 0-0).

Pretul boabelor de cacao - in crestere, din cauza ofertei limitate

Pretul futures al boabelor de cacao este in crestere, pe pietele externe, ca urmare a livrarilor limitate generate de o recolta saraca din culturile medii ale Coastei de Fildes, cel mai mare producator de profil la nivel mondial.

Si-a transformat boala intr-un atu: Colegii o numeau dalmatian din cauza numeroaselor alunite, iar acum este o sursa de inspiratie mii de oameni (FOTO)

O tanara din Ucraina a devenit un model pentru mii de oameni dupa ce a decis sa-si accepte boala si sa nu raspunda rautatilor venite din partea semenilor. Yulianna, o ucraineanca de 26 de ani, are.

Tragedia feroviara din Italia s-a produs din cauza unei erori umane. Seful Garii din Andria: Eu am lasat sa plece acest tren, eu am ridicat discul verde

Accidentul feroviar din Italia, soldat cu 27 de morti si circa 50 de raniti, s-a produs din cauza unei erori umane. Seful Garii din Andria a recunoscut ca el a dat semnalul verde de plecare, lasand trenul.

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei tentative de suicid

O tentativa de suicid a avut loc, miercuri dimineata, in statia de metoru Constantin Brancoveanu. Din acest motiv, circulatia s-a desfasurat cu dificultate, timp de o ora.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )