Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisia Europeana cere statelor UE sa prelungeasca restrictiile de acces pe teritoriul lor

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana cere statelor UE sa prelungeasca restrictiile de acces pe teritoriul lor

Comisia Europeana invita statele membre UE sa prelungeasca pana la 15 mai restrictia privind calato. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana: Statele membre sa prelungeasca pana la 15 mai restrictia privind calatoriile neesentiale catre UE

Comisia Europeana a invitat astazi, 8 aprilie, statele membre ale spatiului Schengen si statele asociate spatiului Schengen sa prelungeasca pana la 15 mai restrictia temporara privind calatoriile neesentiale catre UE.

Comisia Europeana cere statelor UE sa elimine interdictiile pentru exportul de medicamente

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a solicitat miercuri statelor membre sa renunte la interdictiile privind exportul de medicamente pentru a evita blocaje privindaprovizionarea la.

Comisia Europeana: Aplicatiile mobile pot juca un rol important in eliminarea treptata a masurilor de izolare

Comisia Europeana a adoptat miercuri o recomandare de sprijinire a strategiilor de iesire din criza prin intermediul datelor si al aplicatiilor mobile. Comisia spune ca trebuie luate masuri pentru o abordare comuna la nivelul UE privind utilizarea aplicatiilor mobile si a datelor mobile ca raspuns la pandemia de coronavirus. La momentul oportun, instrumentele digitale pot juca un rol important in eliminarea treptata a masurii de izolare, daca acestea respecta normele UE si sunt bine coordonate, arata Comisia.

Comisia Europeana amana pana saptamana viitoare prezentarea strategiei de iesire coordonata din carantina

Comisia Europeana si-a amanat intentia de a prezenta miercuri o serie de orientari pentru a asigura o iesire coordonata din perioada de izolare impusa pentru limitarea propagarii noului coronavirus, la cererea mai multor state membre ale Uniunii Europene, transmite marti DPA.

Comisia Europeana lanseaza un concurs pentru viitorii jurnalisti

Comisia Europeana lanseaza editia din anul 2020 a competitiei Youth4Regions, destinata tinerilor jur.

Comisia Europeana a rezervat 8 miliarde de euro pentru IMM-urile afectate grav de pandemie

Comisia Europeana a anuntat luni ca deblocheaza 1 miliard de euro pentru finantarea a 100. 000 de int.

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii FEI - care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii) vor sa limiteze impactul pandemiei asupra intreprinderilor mici si mijlocii si asupra intreprinderilor mici cu capitalizare medie si deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100. 000 de IMM-uri, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Romania, parata la Comisia Europeana ca permite sacrificarea mieilor direct la ferma

Organizatiile pentru protectia animalelor Animals International si Animals Angels au depus astazi o plangere la Comisia Europeana impotriva Romaniei, pentru ca a permis anul acesta sacrificarea ovinelor si caprinelor de Paste direct la ferma pentru comercializare. Organizatiile internationale sustin ca masura este ilegala si cer anularea acestei derogari de la interdictia generala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )