Libnet.ro
UNICEF

23:15

Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat Romact, un program de integrare a romilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat Romact, un program de integrare a romilor

Comisia Europeana CE) si Consiliul Europei CoE) au lansat un program in valoare de 700. 000 de euro menit sa favorizeze accesul minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat un program pentru integrarea romilor. Romania se afla printre cele 5 tari

Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat un program in valoare de 700. 000 de euro pentru favorizarea accesului minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari -.

CE si CoE au lansat un program european pentru integrarea romilor.

Comisia Europeana CE) si Consiliul Europei CoE) au lansat luni un program in valoare de 700. 000 de euro menit sa favorizeze accesul minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari, relateaza Mediafax. Integrarea romilor nu este doar o problema de rezolvat, ci si o oportunitate pentru dezvoltarea economica si sociala, a declarat comisarul european pentru Locuri de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune Laszlo Andor vineri, la Budapesta, intr-o ceremonie de .

Bruxelles-ul lanseazaun program european pentru integrarea romilor, vizand cinci state

Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat luni un program in valoare de 700. 000 de euro menit sa favorizeze accesul minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari, relateaza AFP.

Documentul oficial: Ministerul Fondurilor a publicat strategia Romaniei pentru fondurile europene. Ce vrea Romania sa-si cumpere pe banii de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a lansat oficial in dezbatere publica, marti seara, noul proiect de acord de parteneriat, in care detaliaza prioritatile de finantare pentru cele 11 obiective tematice pentru care Romania urmeaza sa ceara bani de la Comisia Europeana, in cadrul financiar multianual 2014-2020.

Ambasadorul Romaniei la Consiliul Europei a fost rechemat de Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretul de rechemare a lui Stelian Stoian din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Consiliul Europei de la Strasbourg.

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste 2 miliarde de euro. Pentru ce sectoare s-au facut platile

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste doua miliarde de euro in perioada 1 ianuarie - 2 octombrie 2013, suma totala returnata in actuala perioada de programare fiind de peste 4,2 miliarde de euro, potrivit datelor transmise de Ministerul Fondurilor Europene.

Comisia Europeana si statele membre evalueaza obstacolele care restrictioneaza accesul la profesiile reglementate

Comisia Europeana a adoptat o comunicare prin care se anunta inceperea unei evaluari a reglementarilor nationale privind accesul la profesii. Profesiile reglementate sunt profesiile in cazul carora accesul este conditionat de posesia unor calificari specifice sau pentru care utilizarea unui titlu specific este protejata, de exemplu, farmacistii sau arhitectii.

Comisia Europeana nu a cerut retragerea bancilor grecesti din Europa de Sud-Est

Mesajul pe care Comisia Europeana CE) l-a transmis bancilor grecesti nu se refera la retragerea acestora din Europa de Sud-Est, ci la limitarea unei dezvoltari viitoare in aceasta regiune, ne-a declarat Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politica monetara al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR) si presedinte al Consiliului de Administratie al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar FGDB).

Controverse la Bruxelles: Comisia Europeana vrea amprentarea tuturor cetatenilor non-UE care intra in Europa

Comisia Europeana vrea sa amprenteze toti oameni care intra in Uniunea Europeana prin proiectul sau legislativ Smart Borders , ce a starnit multe critici si controverse, fiind catalogat drept prea costisitor, disproportionat si care risca sa violeze numeroase drepturi ale intimitatii unei persoane.

Consiliul Europei cere eliberarea detinutilor politici din Belarus si instituirea unui moratoriu privind aplicarea pedepsei capitale

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a cerut eliberarea detinutilor politici din Belarus, precum si instituirea unui moratoriu privind aplicarea pedepsei cu moartea, relateaza AFP. Initierea unui.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )