Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

Comisia Europeana a publicat un raport in care critica Romania, pe motiv ca, in statul roman, coruptia persista, fiind un obstacol pentru mediul de afaceri, informeaza Digi24. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in raportul de tara publicat miercuri de Comisia Europeana.

Victor Ponta, despre Guvernul Grindeanu: Vedeti un avion si in cabina sunt patru piloti care se imbrancesc si tipa unul la altul. Va mai urcati in el? Va uitati dupa iesirea de urgenta? Este un tablou sumbru

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, miercuri, despre situatia din Romania, pe care a comparat-o cu un avion cu patru piloti care se imbrancesc si tipa unul la altul.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport din UE, potrivit raportului de tara publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana poate ajuta Romania sa infiinteze o banca de dezvoltare

Comisia Europeana si-a exprimat acordul pentru oferirea de asistenta tehnica pentru crearea unei Banci de Dezvoltare in Romania, a anuntat astazi Ministerul Finantelor, in urma unei intalniri a ministrului Viorel Stefan cu reprezentantii Comisiei Europene.

Comisia Europeana impune noi reguli pentru multinationale

Marti, Comisia Europeana a luat noi masuri pentru intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale a companiilor multinationale, in contextul in care din anul 2019, la nivel european, inclusiv in Romania, va intra in vigoare o directiva care va uniformiza fiscal activitatea acestor companii.

Si PSD Dambovita vrea sa organizeze un miting de sustinere pentru Guvernul Grindeanu, dupa protestul cu 6.000 de oameni la Pitesti

PSD Dambovita vrea sa organizeze, sambata, un miting de sustinere pentru Guvernul Grindeanu. Decizia ar urma sa fie luata de Comitetul Executiv al organizatiei, potrivit unor declaratii ale secretarului executiv al PSD Dambovita, Alexandru Oprea, citat de Agerpres.

Seful Casei Mortii de la Rahova, Mircea Miorel, a fost trecut in rezerva, dupa dezvaluirile din Romania Libera

Comisia de Disciplina a Ministerului de Justitie a hotarat, saptamana trecuta, ca managerul Spitalului-Penitenciar Bucuresti-Rahova SPBR), Mircea Miorel foto), sa fie trecut in rezerva incepand cu data de 15 februarie si pensionat conform legilor in vigoare. El va primi o pensie lunara de 12. 000 RON, adica de peste 2. 666 euro. Aceasta decizie vine ca urmare a dezvaluirilor din Romania libera.

Ei digitalizeaza fabricile din Romania si din Europa

DeviceHub vrea sa digitalizeze si sa automatizeze toate fabricile din Romania. Am vorbit cu Ionut Cotoi la Ziua Zero despre perspectivele din acest domeniu.

VIDEO Manifestatie cu 10.000 de persoane la Tirana, la un protest inspirat de cele din Romania

Membri ai Partidului Democratic de opozitie) din Albania au ridicat sambata un cort enorm in fata biroului premierului Edi Rama, dupa ce mii de manifestanti s-au strans pentru a cere alegeri libere si un Guvern tehnocrat, relateaza Reuters, citata de News. ro. Protestul a fost inspirat de cele din Romania.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )