Libnet.ro
UNICEF

21:30

Comisia Europeana este gata sa adopte noi masuri de sprijin, spune Valdis Dombrovskis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana este gata sa adopte noi masuri de sprijin, spune Valdis Dombrovskis

Cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus si masurile restrictive adoptate de-a lungul Europei vor avea cu siguranta un efect asupra previziunilor economice ale Comisiei Europene, a admis miercuri vicepresedintele Executivului comunitar, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu publicat in presa italiana, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Brexit: Regatul Unit este gata sa reia negocierile joi

Regatul Unit a declarat miercuri ca este gata sa reia negocierile comerciale post-Brexit cu Uniunea Europeana joi la Londra, incheind aproape o saptamana de impas, potrivit AFP.

Comisia Europeana discuta sanctiuni pentru combaterea incalcarii drepturilor omului

Comisia Europeana si inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate au prezentat astazi o propunere comuna de regulament al Consiliului privind punerea in aplicare a unor sanctiuni pentru combaterea incalcarilor drepturilor omului si a abuzurilor impotriva acestor drepturi la nivel mondial, potrivit unui comunicat de presa al Comisiei Europene.

Comisia Europeana deschide proceduri de infrigement impotriva a doua tari pentru acordarea pasaportului de aur

Comisia Europeana a anuntat marti deschiderea unor proceduri de infrigement impotriva Ciprului si Maltei pentru programele lor cu privire la acordarea cetateniei in schimbul unor investitii, transmite Reuters.

CITU II LANSEAZA O NOUA PROVOCARE SEFULUI PSD Ciolacu, invitat de ministrul Finantelor la o intalnire oficiala cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Florin Citu i-a lansat, ieri, o noua invitatie la MFP lui Marcel Ciolacu, de data aceasta ministrul Finantelor invitandu-l pe seful PSD la o discutie cu agentiile de rating si cu Comisia Europeana.

Comisia Europeana a penalizat planul de 10 ani al Romaniei privind energia si schimbarile climatice

Greenpeace Romania afirma, luni, ca planul pe 10 ani al Romaniei in domeniile energiei si climei a fost penalizat de Comisia Europeana, care considera ocumentul incomplet, lipsit de ambitie, lacunar in puncte critice, scrie News.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Ceea ce propune PSD in Programul de guvernare este crima cu premeditare Marcel Ciolacu, invitat la discutiile cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,a declarat, luni, ca PSD este se face, in mare parte, vinovat de nivelul la care este Romania in acest moment. Mai mult, ministrul liberal spune, intr-o.

Noi masuri adoptate de Consiliul ASF

In cadrul sedintei de astazi, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Metrorex introduce noi masuri impotriva raspandirii COVID-19

In contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, pentru respectarea recomandarilor de preventie si in vederea limitarii riscului de raspandire a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 pe parcursul calatoriei cu metroul si urmare a actiunilor comune de cooperare cu reprezentantii Politiei pentru Transport Public, ISUB-IF si ai firmelor de paza ce efectueaza serviciul in metrou, incepand cu data de 20. 2020 s-au dispus si respectiv s-au reiterat o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarilor.

Italia impune noi masuri anti-Covid19

Premierul italian, Giuseppe Conte, a anuntat ieri seara o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta COVID-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta, conform Agerpres.

Italia impune noi masuri drastice in fata noului val de Covid-19

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat duminica o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta Covid-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )