Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisia Europeana previne Guvernul ca fara cresterea taxelor sau reducerea cheltuielilor deficitul urca la 2,8% PIB

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana previne Guvernul ca fara cresterea taxelor sau reducerea cheltuielilor deficitul urca la 2,8% PIB

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, apreciaza Comisia Europeana, cu 10 miliarde lei peste tinta, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Avertisment CE: Fara cresterea taxelor sau reducerea cheltuielilor, deficitul sare de 2,8%

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, apreciaza.

Factura pomenilor electorale. Comisia Europeana avertizeaza ca ne paste o crestere a taxelor

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, de la 2,1% din PB in acest an, apreciaza Comisia Europeana.

CE AVERTIZEAZA Romania: Deficitul bugetar urca la 2,8% din PIB fara creserea taxelor sau taierea cheltuielilor

Comisia Europeana avertizeaza Romania ca deficitul bugetar risca sa urce la 2,8% din PIB, de la 2,1% din PIB in acest an, daca nu vor crestere taxele sau fara reduceri de cheltuieli care sa compenseze scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor.

DOCUMENT Comisia Europeana critica dur proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, propus de Guvernul de la Bucuresti

Comisia Europeana cere Guvernului de la Bucuresti sa revizuiasca proiectul in baza caruia vom primi fondurile europene pentru agricultura. 97% din ferme sunt excluse in mod efectiv de la posibilitatea de a accesa fonduri, acuza autoritatile de la Bruxelles.

DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in jos prognoza de crestere pentru Romania: 2% in anul 2014, din cauza scaderii investitiilor

Romania va avea o crestere economica de 2% in anul 2014, potrivit Prognozei de toamna emise marti de Comisia Europeana, care revizuieste in jos estimarile precedente pentru tara noastra, ca urmare a scaderii investitiilor. Pe 5 mai, in Prognoza de primavara, Comisia Europeana estima ca Romania va avea o crestere a produsului intern brut de 2,5% in anul 2014.

Comisia Europeana a REDUS cu aproape 30% prognoza de crestere economica a Romaniei

Prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an a fost redusa de Comisia europeana CE) cu 0,8 puncte procentuale, pana la nivelul de 2% pe fondul incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru.

Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Comisia Europeana ar putea initia o procedura de sanctionare a Italiei din cauza politicilor privind spatiile locative alocate romilor, existand suspiciuni de segregare pe criterii etnice, anunta organizatia.

Comisia Europeana crede ca Romania a iesit din recesiune in trimestrul al treilea

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 1% in trimestrul al treilea fata de trimestrul anterior, ceea ce inseamna ca tara a iesit din recesiunea tehnica in care a intrat la jumatatea anului, estimeaza Comisia Europeana CE).

Economia merge mai incet: Comisia Europeana a redus estimarea de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana CE) a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie, potrivit prognozei economice de toamna.

Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie. Ritmul cresterii economice s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )