Libnet.ro
UNICEF

16:31

Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o. continuă pe Antena3

Economia merge mai incet: Comisia Europeana a redus estimarea de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana CE) a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie, potrivit prognozei economice de toamna.

Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie. Ritmul cresterii economice s-a.

Comisia Europeana a linsat prognoza de crestere economica a Romaniei

Comisia Europeana CE) a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie,.

BNR a redus prognoza privind inflatia in acest an la 1,5%

BNR a redus prognoza privind inflatia in acest an de la 2,2% la 1,5% si de la 3% la 2,2% in 2015, repozitionarea traiectoriei avand ca resorturi principale persistenta deficitului de cerere, consolidarea pe un palier mai scazut a anticipatiilor privind.

CE a redus prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014 si 2015

Comisia Europeana CE) a revizuit in scadere previziunile privind cresterea economica a Romaniei in 2014 si 2015, estimate la 2% si respectiv 2,4%, fata de 2,5% in 2014 si 2,6% in 2015, cum prognozase in mai Executivul comunitar, cu prilejul previziunilor de primavara.

Comisia Europeana a REDUS cu aproape 30% prognoza de crestere economica a Romaniei

Prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an a fost redusa de Comisia europeana CE) cu 0,8 puncte procentuale, pana la nivelul de 2% pe fondul incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru.

Banca Nationala a redus prognoza privind inflatia pentru anul urmator

BNR a redus prognoza privind inflatia in acest an de la 2,2% la 1,5% si de la 3% la 2,2% in 2015. Fata de prognoza din luna august, noua proiectie indica o traiectorie asteptata a inflatiei .

Factura pomenilor electorale. Comisia Europeana avertizeaza ca ne paste o crestere a taxelor

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, de la 2,1% din PB in acest an, apreciaza Comisia Europeana.

DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in jos prognoza de crestere pentru Romania: 2% in anul 2014, din cauza scaderii investitiilor

Romania va avea o crestere economica de 2% in anul 2014, potrivit Prognozei de toamna emise marti de Comisia Europeana, care revizuieste in jos estimarile precedente pentru tara noastra, ca urmare a scaderii investitiilor. Pe 5 mai, in Prognoza de primavara, Comisia Europeana estima ca Romania va avea o crestere a produsului intern brut de 2,5% in anul 2014.

BNR a redus prognoza de inflatie de la 2,2% la 1,5% pentru acest an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus prognoza de inflatie de la 2,2% la 1,5% pentru acest an si de la 3% la 2,2% pentru 2015, a anuntat marti guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, citand cel mai recent raport trimestrial asupra inflatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )