Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisia Europeana respinge cererea Romaniei de a forta SUA si Canada sa relaxeze regimul vizelor

B1 B1,
Comisia Europeana respinge cererea Romaniei de a forta SUA si Canada sa relaxeze regimul vizelor

Comisia Europeana considera ca, in acest moment, nu este potrivita suspendarea dreptului cetatenilor americani si canadieni de a intra fara viza in state ale Uniunii Europene in conditiile in care. continuă pe B1

Comisia Europeana respinge cererea Romaniei de a forta SUA si Canada sa relaxeze regimul vizelor

Comisia Europeana considera ca, in acest moment, nu este potrivita suspendarea dreptului cetatenilor americani si canadieni de a intra fara viza in state ale Uniunii Europene in conditiile in care Statele Unite si Canada nu aplica aceleasi inlesniri de acces Romaniei si altor 4 state membre UE, potrivit unui raport adoptat vineri de executivul comunitar.

Comisia Europeana, impotriva regimului obligativitatii vizelor pentru cetatenii americani si canadieni

Comisarul european pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, a transmis, vineri, ca CE se opune instituirii regimului obligativitatii vizelor pentru cetatenii din SUA, Canada, Australia si Japonia, desi aceste tari continua sa solicite vize cetatenilor mai multor state membre ale UE, printre care si Romania.

Franta risca sa fie prima tara al carui proiect de buget pe 2015 este respins de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat semnale Parisului ca va respinge proiectul de buget pe 2015 prezentat de Franta, daca guvernul francez nu reusesete sa mai faca economii sau sa aduca venituri suplimentare de 8 miliarde de euro.

Decizia asteptata de autoritati pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda: Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat britanic pentru construirea centralei nucleare de la Hinkley Point

Comisia Europeana a dat miercuri unda verde unui ajutor de stat pe care Guvernul Marii Britanii vrea sa il acorde unui consortiu franco-chinez in construirea centralei nucleare de la Hinkley Point, proiect estimat la 31,2 miliarde euro. Avizul a vent dupa ce Marea Britanie si-a modificat semnificativ conditiile de finantare ale proiectului. Cea mai controversata masura este mecanismul 'contractul de diferenta' prin care se stabileste un pret de referinta de vanzare a energiei in asa fel incat operatorul centralei sa primeasca venituri stabile pentru o perioada de 35 de ani. Aceeasi facilitate este vizata si de autoritatile romane pentru investitorii chinezi la construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.

Comisia Europeana accepta ajutoarele Marii Britanii pentru centrala de la Hinkley Point. Nuclearelectrica are cale libera lacontractele pentru diferenta

Comisia Europeana a anuntat ca subventiile pe care Marea Britanie are de gand sa le ofere investitorilor pentru centrala nucleara de la Hinkley Point sunt compatibile cu legislatia comunitara.

Comisia Europeana investigheaza oficial Amazon pentru aranjamentul fiscal din Luxembourg

Comisia Europeana a deschis o investigatie oficiala referitoare la un acord fiscal convenit de Amazon. com cu autoritatile din Luxembourg. Executivul UE este ingrijorat ca acordul fiscal dintre Amazon si .

Comisia Europeana cere clarificari Spaniei privind contaminarea cu Ebola a unei asistente

Comisia Europeana a cerut clarificari din partea Spaniei pentru a detecta bresa din sistemul sau de sanatate care a permis contaminarea cu virusul Ebola a unei asistente de la un spital din Madrid, a anuntat marti un purtator de cuvant, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )