Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta care-i permite lui Ponta sa renunte la titlul de doctor

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta care-i permite lui Ponta sa renunte la titlul de doctor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat, marti, favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta plagiatului

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat astazi favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, transmit surse din presa.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru urmarirea lui Ariton si Vosganian

Comisia juridica din Senat a dat din nou aviz favorabil la cererea procurorilor de urmarire a ministrilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, iar cei doi asteapta acum votul plenului Senatului.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

UPDATE. Aviz FAVORABIL pentru cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Ariton si Vosganian

UPDATE - Comisia juridica a Senatului a dat, marti, aviz favorabil, cu majoritate de voturi, solicitarii Parchetului General de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan.

Surse: Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Stire initialaElena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde.

Comisia Juridica, avize pozitive pentru urmarirea penala a lui Ariton si Vosganian

Cererile Ministerului de Justitie de incepere a urmaririi penale pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian au fost avizate pozitiv in Comisia Juridica.

Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri Varujan Vosganian si Ion Ariton

Comisia juridica a Senatului a dat, marti, aviz favorabil solicitarii de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, cu majoritate de voturi. inainte de audierea sa la Comisia Juridica, Vosganian a declarat ca, potrivit Codului de procedura penala, legii raspunderii ministeriale si Constitutiei Romaniei, cererea pentru urmarirea sa penala nu are temei legal si ar trebui respinsa.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )