Libnet.ro
UNICEF

05:00

O companie chineza vrea sa cunpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

România Liberă România Liberă,
O companie chineza vrea sa cunpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters. continuă pe România Liberă

O companie chineza vrea sa cumpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters.

O companie chineza a contactat LukOil pentru vanzarea Petrotel. Rusii au declinat oferta

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters precizand ca scrisoarea de intentie a fost adresata din martie.

O companie chineza a contactat LukOil pentru vanzarea Petrotel. LukOil a declinat oferta

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters, precizand ca scrisoarea de intentie a fost adresata in martie, potrivit Reuters.

O companie chineza a contactat LukOil pentru vanzarea Petrotel. LukOil a respins oferta

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters, precizand ca scrisoarea de intentie a fost adresata in martie, potrivit Reuters.

Consiliul Concurentei: Curtea de Justitie a UE confirma ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele europene in domeniul concurentei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, informeaza Consiliul Concurentei. Acesta a amendat, in anul 2010, cu peste 5,2 milioane lei aproximativ 1,22 milioane Euro) 14 companii care au participat la o intelegere anticoncurentiala pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii Pilonul II) din Romania.

Clasament WTA: Pozitiile sportivelor din Romania

WTA a publicat luni clasamentul actualizat. Simona Halep se mentine pe locul 3 fiind in continuare cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania.

Sat plutitor in Banat: Prima statiune lacustra din Romania va fi construita pe Clisura Dunarii (VIDEO)

Un complex de casute asezate pe piloni in mijlocul apei se construieste la Berzasca, in judetul Caras-Severin, pe Clisura Dunarii, devenind primul sat lacustru din Romania. Cele 30 de locuinte sunt destinate.

Musulmanii din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Urmeaza trei zile de sarbatoare

Comunitatea musulmana din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Dupa o luna in care nu au mancat si nu au baut nimic de la ivirea zorilor si pana la apusul soarelui, urmeaza trei zile de.

Spitalele din Romania, un pericol pentru pacienti. Vezi imagini cu camera ascunsa

Unele spitale din Romania au devenit un pericol pentru pacienti. Oamenii spun ca pleaca mai bolnavi decat atunci cand s-au internat. Si nu este de mirare deloc. Toaletele sunt, in unele cazuri, adevar.

The Economist Intelligence Unit: Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica

Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica, arata un raport al The Economist Intelligence Unit realizat in contextul in care tara noastra este.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )