Libnet.ro
UNICEF

07:00

Companiile aeriene modifica procedurile, dupa accidentul avionului Germanwings

România Liberă România Liberă,
Companiile aeriene modifica procedurile, dupa accidentul avionului Germanwings

Companiile de transport aerian din diferite tari ale lumii incep sa-si modifice regulamentele interne, impunand prezenta permanenta a doi membri ai echipajului in cabina pilotilor. continuă pe România Liberă

Operatiunile de cautare, reluate dupa prabusirea avionului Germanwings in Alpii Francezi

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, care a provocat moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, potrivit Mediafax.

Titlurile Lufthansa si Airbus au picat dupa prabusirea avionului GermanWings

Un avion low-cost al companiei germane Germanwings, detinuta de Lufthansa, s-a prabusit marti in sudul Frantei, cu 142 de pasageri la bord. Aeronava era un Airbus 320 si zbura de la Barcelona la Dusseldorf.

Wizz Air schimba procedurile de siguranta, dupa accidentul de la Germanwings: Compania impune prezenta permanenta a doua persoane in cabina pilotilor

Mai multe companii aeriene, printre care si Wizz Air, schimba regulile de la bordul aeronavei, sporind masurile de siguranta, dupa accidentul aviatic din Alpii francezi, potrivit Mediafax. Compania aeriana.

Celula de criza la MAE dupa accidentul aviatic din sudul Frantei. Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile acestor tari pentru a verifica daca pe lista de pasageri a avionului Germanwings,.

Prabusirea avionului Germanwings: usile de la cabinele pilotilor, securizate dupa atentatele 9/11

Usile de la cabinele pilotilor au fost securizate pentru a preveni intrarile neautorizate, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA, relateaza DPA, in urma informatiilor conform carora copilotul avionului Germanwings a refuzat.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

FOTOGALERIE Prabusirea avionului Germanwings. Cum muncesc specialistii criminalisti si jandarmii francezi

Piloti de elicoptere, specialisti criminalisti, politisti sau specialisti de la CRS securitate montana) descriu munca lor in conditii dificile pentru recuperarea resturilor avionului Germanwings. Ministerul de Interne francez a facut publice marturii ale personalului implicat in recuperarea resturilor avionului prabusit si imagini cu activitatea lor.

VIDEO Avion prabusit in Franta. Pilotul avionului Germanwings a incercat sa forteze usa cabinei cu un topor

Pilotul avionului Germanwings, blocat in afara cabinei de copilotul care a provocat intentionat prabusirea aeronavei marti, incercase sa forteze usa postului de comanda cu un topor, relateaza cotidianul Bild in editia de vineri, citand surse din domeniul securitatii, transmite AFP.

Avion prabusit in Franta. Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )