Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prabusirea avionului Germanwings: usile de la cabinele pilotilor, securizate dupa atentatele 9/11

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prabusirea avionului Germanwings: usile de la cabinele pilotilor, securizate dupa atentatele 9/11

Usile de la cabinele pilotilor au fost securizate pentru a preveni intrarile neautorizate, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA, relateaza DPA, in urma informatiilor conform carora copilotul avionului Germanwings a refuzat. continuă pe Wall-Street Ro

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

VIDEO Prabusirea avionului Germanwings: Perchezitii la locuintele copilotului, in Germania

Anchetatorii germani au perchezitionat joi seara, in vestul Germaniei, cele doua locuinte ale copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aparatului de zbor, a anuntat parchetul din Dusseldorf, transmite AFP.

FOTOGALERIE Prabusirea avionului Germanwings. Cum muncesc specialistii criminalisti si jandarmii francezi

Piloti de elicoptere, specialisti criminalisti, politisti sau specialisti de la CRS securitate montana) descriu munca lor in conditii dificile pentru recuperarea resturilor avionului Germanwings. Ministerul de Interne francez a facut publice marturii ale personalului implicat in recuperarea resturilor avionului prabusit si imagini cu activitatea lor.

Franta cere ajutorul FBI in ancheta privind prabusirea avionului Germanwings

Autoritatile franceze au solicitat asistenta din partea Biroului Federal pentru Investigatii FBI) din SUA, in cazul prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi, care pare a fi un act intentionat al copilotului, informeaza Mediafax.

Prabusirea avionului Germanwings: Franta cere ajutorul expertilor FBI in ancheta

Autoritatile franceze au solicitat asistenta din partea Biroului Federal pentru Investigatii FBI) din SUA in cazul prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi, care pare a fi un act intentionat al copilotului, informeaza CNN.

VIDEO Prabusirea avionului Germanwings: De ce nu a mai putut pilotul sa intre in cabina? Procedurile stricte adoptate dupa atentatele de la 11 septembrie

Dupa atentatele din 11 septembrie 2001, accesul la cabina de pilotaj a fost supus unor restrictii severe: usa blindata si cod de intrare, noteaza AFP. Cockpitul este echipat cu o usa blindata, au confirmat purtatorii de cuvant ai companiei Germanwings. Exista un sistem de supraveghere video in fata usii, care permite persoanei din interiorul cabinei de pilotaj sa vada cine vrea sa intre. Doar pilotul din interiorul cabinei poate debloca usa, au precizat acestia.

Operatiunile de cautare, reluate dupa prabusirea avionului Germanwings in Alpii Francezi

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, care a provocat moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, potrivit Mediafax.

Prabusirea avionului Germanwings, scenariu de groaza: unul dintre piloti a ramas blocat in afara carlingii

Unul dintre pilotii care se aflau in avionul Germanwings prabusit marti in sudul Frantei a parasit carlinga inainte ca avionul sa piarda altitudine si nu a mai putut intra inapoi, dupa cum arata inregistrarile vocilor, relateaza New York Times, in.

Ce spune Merkel despre ipoteza soc a anchetatorilor, in cazul prabusirii avionului Germanwings

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a declarat, joi, ca informatiile privind prabusirea intentionata de catre copilot a avionului Germanwings confera tragediei o dimensiune de neinteles, informeaza Mediafax.

Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor. Trecuse toate examenele practice si medicale

Copilotul avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, intrerupsese pregatirea pentru obtinerea licentei, dar era in totalitate apt de zbor, a declarat presedintele companiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )