Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marturii infioratoare din Spitalul Suceava: Este lasat sa moara de foame si sete!

Antena3 Antena3,
Marturii infioratoare din Spitalul Suceava: Este lasat sa moara de foame si sete!

Dupa ce, ieri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese din cauza coronavirusului, toti pacientii fiind internati la Spitalul Judetean Suceava, noi informatii infioratoare despre conditiile din acest spital ies la iveala. continuă pe Antena3

13 pacienti din Spitalul Suceava au murit infectati cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 65 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese din cauza coronavirus, toti pacientii fiind internati la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul a ajuns astfel la 65 de morti.

Asistente din Spitalul Judetean Suceava, reclamate ca fura dezinfectanti si materiale de protectie Prefectul a sesizat Politia

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) sa verifice o sesizare conform careia cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta SJU) fura materiale dezinfectante si de protectie din unitatea sanitara, relateaza Agerpres.

Asistente din Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, reclamate ca fura dezinfectanti si echipamente medicale de protectie

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) sa verifice o sesizare conform careia cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta SJU) sustrag materiale dezinfectante si de protectie din.

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

Drama oamenilor care-si ingroapa rudele moarte de COVID-19 la Spitalul Suceava: Ne-au avertizat ca nu vor fi toaletati

Un barbat care si-a inmormantat tatal infectat cu COVID-19 la Suceava a declarat pentru Adevarul ca rudele celor decedati au parte de un tratament inuman la morga Spitalului Judetean Suceava. Barbatul povesteste ca a fost lasat doar cateva secunde sa-si ia adio de la tatal sau decedat, dupa care trupul neinsufletit a fost pus intr-un sac si bagat intr-un sicriu cu capac.

CORONAVIRUS. Noi probleme la Spitalul Suceava: 100 de cadre medicale vor fi retestate pentru Covid-19 pentru ca nu au fost completate fisele

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Suceava se lupta, nu doar cu coronavirusul, ci si cu incompetenta altora. Cel putin 100 de cadre medicale din cel mai afectat loc din tara de pandemie vor fi retestate.

Cristoiu: Suceava este un caz de ceausism. Acolo a domnit teroarea

Ion Cristoiu spune ca exista o particularitate a crizei mondiale aici, in Romania, si asta pentru ca multe cazuri vin din spitale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )