Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alte sase decese confirmate in judetul Suceava. Numarul mortilor ajunge la 78

Adevărul Adevărul,
Alte sase decese confirmate in judetul Suceava. Numarul mortilor ajunge la 78

Autoritatile au anuntat marti alte sase decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, toti pacientii fiind de la Spitalul Judetean din Suceava. continuă pe Adevărul

Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46

Alte doua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni, bilantul ajungand la 46. Este vorba de doi barbati din Timis, cu afectiuni asociate.

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

inca sase romani infectati cu coronavirus au murit la Suceava. Bilantul a ajuns la 78 de morti

Inca sase decese au fost confirmate la Suceava. Bilantul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 78.

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

CORONAVIRUS. Alte 4 decese in Romania. Bilantul a ajuns la 34 de victime, dintre care 9 la Suceava si 6 la Arad

Autoritatile romane au anuntat, sambata seara, alte patru decese printre pacientii infectati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a ajuns la 34. Un.

Alte 4 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 34

Alte patru decese din cauza coronavirusului au fost raportate sambata seara, bilantul ajungand la 34, potrivit unei informari a Grupului de comunicare strategica. Este vorba de pacienti cu varste intre 43 si 67 de ani, din Arad, Constanta, Suceava si Hunedoara. Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 1. 452 Pacienti vindecati -139.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3063 seconds )