Libnet.ro
UNICEF

16:45

Compensatii de 29 de milioane de lei pentru exproprieri pe centura de nord a Capitalei

România Liberă România Liberă,
Compensatii de 29 de milioane de lei pentru exproprieri pe centura de nord a Capitalei

Cabinetul Orban a aprobat o Hotarare de Guvern privind realizarea exproprierilor pentru sectorul Nor. continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 4, licitatie de pana la 64 milioane lei pentru achizitia de masti si manusi de protectie

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 64. 000 lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de masti si manusi de protectie. Acestea vor fi folosite pentru elevii din Sector, dar si pentru angajatii Primariei. in baza acordului-cadru, Primaria ar putea cumpara pana la 15. 000 masti de protectie valoarea estimata fiind de 46. 000 lei ) si 308. 000 cutii de manusi valoarea estimata fiind de 18. 000 lei). Valoarea exacta a acordului-cadru va fi stabilita prin licitatie, iar institutia va cumpara cate manusi si masti are nevoie, pana la cantitatea maxima stabilita in contract.

IMM Invest la 3 saptamani: Credite de 332 milioane lei aprobate de banci si transmise la Fond

Banci partenere din programul IMM Invest Romania au acordat unor firme solicitante 451 de credite in valoare totala de circa 332 de milioane de lei, imprumuturi care au si fost raportate Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM pentru acordarea garantiilor si a ajutoarelor de stat reprezentand subventiile pentru plata dobanzilor pina la finalul anului 2020, conform situatiei din perioada 28 aprilie-20 mai 2020, transmisa miercuri de FNGCIMM catre StartupCafe. ro.

Peste 38.000 de asistenti sociali vor primi cate 1.150 de lei pentru ingrijirea persoanelor vulnerabile

Guvernul va acorda 45 de milioane de lei asistentilor sociali si va distribui pachete alimentare. Peste 38. 000 de asistenti sociali vor primi cate 1. 150 de lei pentru ingrijirea persoanelor vulnerabile din partea Guvernului. De asemenea, vor fi distribuite pachete alimentare si de igiena in valoare de 225 de milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, potrivit Mediafax.

Guvernul va cumpara masti de 150 de milioane de lei pentru persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in timpul sedintei de Guvern, ca urmeaza sa achizitioneze masti in valoarea de 150 de milioane de lei. Mastile urmeaza sa fie distribuite gratuit catre aproximativ 1,1 milioane de romani, conform legii privind venitul minim garantat.

IGSU a reluat a treia oara licitatia de 272 milioane euro pentru achizitia a 12 elicoptere. Surse: Masura a fost luata in regim de urgenta pentru a fi atribuita unei anumite companii

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta IGSU), condus de generalul Dan Paul Iamandi, a reluat pentru a treia oara o licitatie de 272 milioane euro pentru achizitia a 12 elicoptere de tip mediu si greu.

BVB Lichiditate de 36 milioane lei, sub cea din ziua anterioara

BET-FI, singurul indice in scadere Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunoscut cresteri, in sedinta de ieri, intr-o zi in care valoarea transferurilor s-a ridicat la 36,36 milioane de lei, sub cea din sesiunea anterioara, de 51,8 milioane de lei.

BVB Rulaj de 31 milioane lei, sub media zilnica a anului

Valoarea tranzactiilor din ultima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 30,77 milioane de lei, atat sub cea din sesiunea anterioara, de 42,4 milioane de lei, cat si sub media zilnica a anului, de circa 54,4 milioane de lei.

Contract de peste 17 milioane de lei pentru reabilitarea celor mai mari blocuri din Alba Iulia, scos la licitatie

Contractul de reabilitare termica a blocurilor M si a altor trei imobile din Alba Iulia a fost scos din nou la licitatie de Primarie, dupa ce precedenta procedura a fost anulata.

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru declaratia despre maghiari Liviu Dragnea a primit doar avertisment dupa ce i-a numit sobolani pe protestatari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru discursul in care a afirmat, printre altele, ca marele PSD, se lupta in birourile secrete.

Klaus Iohannis, amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat miercuri un val de sanctiuni si avertismente contraventionale in 18 cauze de sesizate institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.367 seconds )