Libnet.ro
UNICEF

01:05

Competitie de skandenberg pe 23 septembrie, pe malul Borcei. Radu Valahu, invitat de onoate

Adevărul Adevărul,
Competitie de skandenberg pe 23 septembrie, pe malul Borcei. Radu Valahu, invitat de onoate

Duminica, 23 septembrie , in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, calarasenii sunt asteptati de dimineata, in centrul orasului, la o competitie inedita pentru orasul nostru. continuă pe Adevărul

Motociclistii isi dau intalnire in Baragan. Parada are loc duminica, 23 septembrie

Calarasenii vor putea urmari si in acest an, cu ocazia Zilelor Municipiului, parada motociclistilor. Duminica, 23 septembrie, de la ora 12. 00, peste o suta de motociclisti de pe malul Borcei, dar si din alte orase isi vor da intalnire in Baragan.

Horoscopul banilor 18-23 septembrie. Zodiile care umfla buzunarul, dar si cele care il golesc

Unii nativi din zodiac sunt mai chibzuiti si tin la banii munciti cu greu. Altii ii arunca in stanga si in dreapta doar, doar, se simt excelent. Si asta pentru ca astrele ne influenteaza castigurile. iti prezentam mai jos horoscopul banilor 18-23 septembrie:.

HOROSCOP. Mantra saptamanii 17-23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Berbecii incearca sa se vindece, Gemenii se cred de neinvins

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 17-23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Mantra acestei saptamani este oferita fiecarei zodii din impresionanta colectie de mantre ale celebrei Louise Hay,.

HOROSCOP 17-23 septembrie 2018. Berbecii vor avea parte de multe surprize, Gemenii vor avea parte de multa actiune

Iata horoscopul saptamanal 17-23 septembrie 2018, saptamana in care le luam ramas bun de la zodia Fecioarei si ne pregatim sa traim echinoctiul de toamna si viata sub influenta noii energii aduse de Soarele in.

Horoscop dragoste saptamana 17-23 septembrie 2018. Mare atentie la o influenta astrala periculoasa!

Horoscopdragoste. Iata horoscopul dragoste pentru saptamana 17-23 septembrie 2018, ultima saptamana pe care o traim in zodia Fecioarei 2018. Pentru relatiile noastre amoroase, aceasta este o saptamana interesanta.

HOROSCOP 17-23 septembrie 2018. Berbecii vor avea parte de surprize, Gemenii vor avea parte de multa actiune

Iata horoscopul saptamanal 17-23 septembrie 2018, saptamana in care le luam ramas bun de la zodia Fecioarei si ne pregatim sa traim echinoctiul de toamna si viata sub influenta noii energii aduse de Soarele in.

Politistii de pe malul Borcei, la Ziua Curateniei Nationale. Oamenii legii au ecologizat zona de la Chiciu

Zeci de politisti au iesit in teren sambata, 15 septembrie, pentru a participa la Ziua Curateniei Nationale. Echipa oamenilor legii a fost condusa de ispectorul sef Marian Iorga, seful IPJ Calarasi. Politistii au ecologizat zona de la Dunare, la Chiciu.

Povestea ultimului mester de pe malul Borcei. Nenea Sandu, omul care da viata fierului: Daca nu ai talent, nu poti sa faci meseria asta

O bucata de fier care spune o poveste doar celor ce stiu s-o asculte, un ciocan si multa maiestrie. Dupa cateva ore de mestesugit iese o unealta agricola tocmai buna la gradinarit si care se pastreaza cateva generatii. Aceasta e cartea de vizita a lui nenea Sandu, ultimul fierar din Calarasi, om incercat de vremuri, dar care nu se da batut si isi face meseria cu pasiunea si cu demnitate.

HOROSCOP saptamanal 17 - 23 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt provocate de o noua activitate, Capricornii au de luptat

Berbec - Au o saptamana formidabila, isi bat putin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie sa convinga un superior sa mearga pe mana lor. Au nevoie si de un buget pentru care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )