Libnet.ro
UNICEF

15:00

Comunicarea de brand autentic merge mai departe, atunci cand promovarea traditionala se opreste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comunicarea de brand autentic merge mai departe, atunci cand promovarea traditionala se opreste

Cat de usor este sa construim branduri autentice? In constructia brandurilor, autenticitatea este cel mai puternic instrument de lupta impotriva brandurilor globale. Pe o piata concurentiala, intr-o perioada in care brandurile devin din ce in ce mai. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Cum te spioneaza restaurantele chiar atunci cand comanzi mancare

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, apar nu doar beneficii, ci si dezavantaje, cum ar fi spionajul, care ne pune in situatii delicate cand este dezvaluit. Reclamele incearca din ce in ce mai mult sa ne atraga atentia pentru a ne convinge sa cumparam un produs sau un serviciu, iar creatorii si distribuitorii de astfel de materiale [].

CARTOFII PRAJITI, cauza MORTII unei familii intregi! Ce sa NU faci niciodata atunci cand gatesti acesta mancare

Urma ca familia sa ia cina, iar tatal Mariei Chelysheva, unica supravietuitoare, a coborat in beciul casei pentru a lua cativa cartofi. Sotia lui a observat ca dureaza mai mult timp decat.

Ce se intampla in organism atunci cand consumam zilnic suc de morcovi. Sigur nu stiati asta!

Se stie ca morcovul este una dintre cele mai sanatoase legume si ca este foarte recomandat de specialisti. Putini sunt insa cei care stiu ce beneficii aduce consumul zilnic de sucul de morcov. Iata.

Afectiunea bizara a unei femei. Nu se poate abtine sa nu faca asta atunci cand aude aceste cuvinte

O tanara de 22 de ani a fost diagnosticata cu o afectiune extrem de bizara care o face sa simta gustul unor alimente de fiecare data cand aude anumite cuvinte, scrie Mirror. Kathryn Jackson.

Cum sa citesti mai multe carti, cand tentatii sunt la tot pasul si esti foarte ocupat

Oamenii celebri spun ca dedica mult timp lecturii, studiile au demonstrat ca lectura poate reduce stresul, creste concentrarea si imbunatateste memoria pe termen lung si pe termen scurt. Dar cum sa faci practic sa citesti mai mult?.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )