Libnet.ro
UNICEF

15:30

Comunicatul oficial al Asociatiei Magistratilor din Romania privind libertatea de exprimare

Antena3 Antena3,
Comunicatul oficial al Asociatiei Magistratilor din Romania privind libertatea de exprimare

Mihai Gadea a citit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei , comunicatul oficial transmis de Asociatia Magistratilor din Romania privind libertatea de exprimare a presei. Acestea este comunicarul oficial al AMR: . continuă pe Antena3

Presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva din Romania, amenintat cu moartea de pe un numar de telefon al unei unitati SRI

Presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva din Romania, Iulian Mantescu, a marturist in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei ca in anul 2005 a primit telefoane de amenintare cu moartea. Iulian Mantescu a.

Roxana Barca, o atleta din Romania, depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada (VIDEO)

Roxana Barca, o atleta din Romania, a fost depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada de la Kazan, Rusia, relateazaB1 TV. Atleta, care este legitimata la clubul Steaua, a cucerit medalia de aur.

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Cum proiecteaza noua generatie de jurnalisti din Romania presa viitorului.

O noua generatie de jurnalisti, alte mentalitati despre cum ar trebui facuta presa in tara asta, cu o pregatire profesionala axata pe latura practica iata rezultatele unuia dintre cele mai indraznete proiecte educationale din Romania, aplicat, de trei ani, cu ajutorul Uniunii Europene, in care au fost angrenati 400 de studenti de la trei universitati din tot atatea provincii istorice ale tarii. Oceanul excesivei teoretizari a invatamantului romanesc are o insula in care la .

Anuntul care va iNFURIA soferii din Romania. NU vor mai fi scutite

Autovehiculele dobandite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata timbrului de mediu, noua taxa auto, autoritatile descoperind ca sunt masini second-hand cumparate din statele Uniunii Europene in.

Bijuteriile furate de la Cannes, care valorau 100 de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Romania

Bijuteriile furate de la hotelul din Cannes, in valoare de peste o suta de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Bucuresti. Politistii nu au dat inca de urma hotului. Printre bijuteriile.

Medicover a numit un director general pentru coordonarea clinicilor si a spitalului din Romania

Operatorul de servicii medicale private Medicover Romania are un nou director general, Adrian Purcarea, care va coordona activitatea clinicilor si a spitalului pe care grupul le detine pe piata locala.

Investitiile de private equity din Romania, la minimul ultimilor sase ani

Investitiile fondurilor de tip private equity si venture capital in tara noastra au atins, in 2012, nivelul minim al ultimilor sase ani, la o distanta considerabila fata de celelalte tari din Europa Centrala si de Est, arata raportul referitor la Europa Centrala si de Est emis de Asociatia Europeana de Private Equity si Venture Capital EVCA).

Mariana Campeanu, despre locurile de munca din Romania, la 100 de minute

Guvernul desfiinteaza 60. 000 de posturi, alti peste 13. 000 de angajati vor fi dati afara din sistemul de stat, 17. 000 de absolventi au facut cerere pentru ajutor de somaj, angajatii CFR si medicii ameninta cu.

Un retailer de diamante din Romania spune ca pietrele pretioase vor depasi aurul pe timp de criza

Dupa ce pretul aurului a inregistrat in primavara acestui an cea mai mare scadere din 1980 si pana in prezent, diamantele castiga din ce in ce mai mult teren in randul investitorilor, spune Arie Darie, proprietarul retailerului de diamante A. David.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )