Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un retailer de diamante din Romania spune ca pietrele pretioase vor depasi aurul pe timp de criza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un retailer de diamante din Romania spune ca pietrele pretioase vor depasi aurul pe timp de criza

Dupa ce pretul aurului a inregistrat in primavara acestui an cea mai mare scadere din 1980 si pana in prezent, diamantele castiga din ce in ce mai mult teren in randul investitorilor, spune Arie Darie, proprietarul retailerului de diamante A. David. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Cum proiecteaza noua generatie de jurnalisti din Romania presa viitorului.

O noua generatie de jurnalisti, alte mentalitati despre cum ar trebui facuta presa in tara asta, cu o pregatire profesionala axata pe latura practica iata rezultatele unuia dintre cele mai indraznete proiecte educationale din Romania, aplicat, de trei ani, cu ajutorul Uniunii Europene, in care au fost angrenati 400 de studenti de la trei universitati din tot atatea provincii istorice ale tarii. Oceanul excesivei teoretizari a invatamantului romanesc are o insula in care la .

Mariana Campeanu, despre locurile de munca din Romania, la 100 de minute

Guvernul desfiinteaza 60. 000 de posturi, alti peste 13. 000 de angajati vor fi dati afara din sistemul de stat, 17. 000 de absolventi au facut cerere pentru ajutor de somaj, angajatii CFR si medicii ameninta cu.

Viktor Orban improscat cu rosii de maghiarii din Romania.

Doi adolescenti de 16 ani din Brasov si Jibou au aruncat cu rosii, sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, inspre scena pe care se afla premierul Ungariei, Viktor Orban, acestia fiind, ulterior, amendati de jandarmi. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ), Gheorghe Suciu, un baiat din Brasov si o fata din Jibou judetul Salaj), in varsta de 16 ani, au aruncat cu rosii inspre scena pe care se aflau invitatii la dezbaterile de sambata de la .

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala .

Premierul Ungariei participa la o scoala de vara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la Baile Tusnad, pentru a participa la Universitatea de Vara Balvanyos, el fiind intampinat de vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, precum si de liderul UDMR, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Baile Tusnad la ora 17. 50, din coloana oficiala facand parte cinci masini si un microbuz. El s-a cazat la Hotelul Fortuna si a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de .

Un oficial al ambasadei SUA vorbeste despre incluziunea romilor din Romania.

Seful in exercitiu al misiunii SUA la Bucuresti, Matthew Werner, a declarat, vineri, ca la opt ani dupa demararea programului Deceniul de incluziune a romilor s-au facut unele realizari importante, insa mai este mult de lucru in acest domeniu, transmite Mediafax. In acesti opt ani ce au trecut din deceniul de incluziune a romilor am asistat la mai multe realizari importante si, de asemea, trebuie sa recunoastem ca mai este mult de lucru. Acest demers necesita sprijin guvernamental .

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )