Libnet.ro
UNICEF

17:30

Concedieri in masa la un producator de energie. Ce salarii compensatorii vor primi angajatii

Adevărul Adevărul,
Concedieri in masa la un producator de energie. Ce salarii compensatorii vor primi angajatii

Concedieri in masa vor avea loc pana la sfarsitul acestei luni la un producator de energie, al carui principal client era Combinatul Siderurgic Galati, cumparat de Sanjeev Gupta si redenumit Liberty Galati. continuă pe Adevărul

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

Pensii 2020. E oficial, cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani vor primi romanii

Pensiile romanilor cresc incepand cu 1 septembrie. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru a dat asigurari precum ca pensiile vor creste incepand cu 1 septembrie. Aceasta nu a precizat procentul de majorare, ci doar faptul ca sunt mai multe scenarii luate in calcul. Este oficial, pensiile se majoreaza de la 1 septembrie. Cati bani .

ULTIMA ORA! Cresc alocatiile pentru copii! Cati bani vor primi din septembrie

Alocatii 2020. Ordonanta privind cresterea alocatiilor pentru copii a fost publicata in Monitorul Oficial. incepand din luna septembrie, alocatiile copiilor vor creste cu 20%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )