Libnet.ro
UNICEF

10:15

Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va avea loc, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala. continuă pe România Liberă

Fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv, stranse de Crucea Rosie. Unde puteti dona

Crucea Rosie Romana a lansat o campanie intitulata Noua ne pasa. impreuna daruim speranta!, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv, dar si rudelor acestora si spitalelor implicate in salvarea ranitilor.

Ajutoare de urgenta pentru victimele incendiului din Colectiv. Ministerul Muncii acorda sprijin financiar familiilor persoanelor decedate

Toate familiile persoanelor decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv vor primi ajutoare de urgenta, in cuantum de 5. 000 de lei fiecare, cu exceptia familiei Mariei Ion, care va primi 10. 000 de lei, informeaza, luni, Ministerul Muncii, citat de Mediafax.

Cum se pot face donatii pentru victimele incendiului din Colectiv

Toate donatiile pentru pacienti si cadre medicale trebuie facute direct de companii, nu de persoane fizice, a precizat directorul Asociatiei pentru Protectia Pacientilor ANPP), Vasile Barbu. De asemenea, cei care vor sa faca donatii sunt sfatuiti sa discute inainte cu fiecare spital in parte pentru a vedea care este procedura.

Medic israelian, venit in Romania pentru a ajuta victimele incendiului din Colectiv: N-am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea

Doctorul Yarom Shoham, venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv, a declarat pentru Mediafax ca nu a vazut o asemena tragedie in toata cariera sa.

Fundatia Mihai Nesu ofera tratament gratuit pentru supravietuitorii incendiului din Colectiv

Fundatia Mihai Nesu ofera sedinte gratuite de oxigenoterapie hiperbara supravietuitorilor incendiului din clubul Colectiv. Anuntul a fost postat de fostul fotbalist pe Facebook- .

Ard ingeri in spitale, dracii danseaza-n catedrale!. Lumanari aprinse la Suceava si Falticeni pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Cateva zeci de tineri din orasele Suceava si Falticeni au aprins lumanari in amintirea victimelor incendiului din clubul Colectiv. Tinerii au scris din lumanari The Day We Die, titlul piesei pe care o interpreta formatia Goodbye to Gravity atunci cand au izbucnit flacarile.

Primaria Capitalei asigura locuri de veci si cheltuieli de inmormantare pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Primaria Capitalei a anuntat ca asigura locurile de veci si cheltuielile de inmormantare pentru cele 27 de persoane care si-au pierdut viata in urma incendiului din Clubul Colectiv, familiile victimelor putand sa faca solicitare la numarul de telefon 0800.

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce.

Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv. Hoteluri, farmacii, psihologi s-au oferit sa ajute familiile indurerate

In urma incendiului din clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti si peste 180 de raniti, mai multe companii - de la farmacii, agentii de turism, hoteluri din Bucuresti la psihologi - s-au aratat solidare cu tragedia petrecuta in noaptea de vineri, 30 octombrie, in Bucuresti si ofera servicii gratuite pentru victimele incendiului si rudele apropiate acestora.

Ajutati victimele incendiului din club Colectiv! Cine si in ce conditii poate dona sange

Oamenii de bine din Calarasi care doresc sa sprijine victimele incendiului din club Colectiv din Capitala sunt asteptati sa doneze sange. Directia de Sanatate Publica face un apel de solidaritate pentru suprevietuitorii cumplitului incendiu de vineri seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )