Libnet.ro
UNICEF

09:30

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv

Antena3 Antena3,
Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce. continuă pe Antena3

Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va avea loc, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala.

Victimele tragediei din Colectiv pot primi investigatii imagistice gratuite

Victimele tragediei de la clubul Colectiv pot beneficia de investigatii imagistice gratuite la centrele medicale Hiperdia din Bucuresti, potrivit unui comunicat al reprezentantilor retelei de clinici.

FOTOGALERIE Sibiu: Echipaje SMURD si ISU au aprins lumanari pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Mai multe echipaje ale SMURD si ISU din Sibiu au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv in Piata Mare a orasului Sibiu. Imagini primite de la Robert Barlea, cititor HotNews. ro.

Apel catre calaraseni: mergeti si donati sange pentru victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti

Calarasenii se solidarizeaza cu victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti si merg sa doneze sange, luni, 2 noiembrie. Nenorocirea care a ucis 27 de tineri si a ranit alti 146 nu i-a lasat indiferenti pe oameni. Niciuna dintre victimele tragediei din Capitala nu este din Calarasi.

Ajutoare de urgenta pentru victimele incendiului din Colectiv. Ministerul Muncii acorda sprijin financiar familiilor persoanelor decedate

Toate familiile persoanelor decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv vor primi ajutoare de urgenta, in cuantum de 5. 000 de lei fiecare, cu exceptia familiei Mariei Ion, care va primi 10. 000 de lei, informeaza, luni, Ministerul Muncii, citat de Mediafax.

Fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv, stranse de Crucea Rosie. Unde puteti dona

Crucea Rosie Romana a lansat o campanie intitulata Noua ne pasa. impreuna daruim speranta!, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv, dar si rudelor acestora si spitalelor implicate in salvarea ranitilor.

Cum se pot face donatii pentru victimele incendiului din Colectiv

Toate donatiile pentru pacienti si cadre medicale trebuie facute direct de companii, nu de persoane fizice, a precizat directorul Asociatiei pentru Protectia Pacientilor ANPP), Vasile Barbu. De asemenea, cei care vor sa faca donatii sunt sfatuiti sa discute inainte cu fiecare spital in parte pentru a vedea care este procedura.

Incendiu in Colectiv. Hunedorenii au plans, s-au rugat si au aprins candele pentru victimele tragediei din Capitala

Tragedia din clubul Colectiv a induiosat o multime impresionanta de hunedoreni. in Deva, Hunedoara si Petrosani, localnicii s-au strans in numar mare in centrul oraselor pentru a-si arata solidaritatea pentru familiile victimelor.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Medic israelian, venit in Romania pentru a ajuta victimele incendiului din Colectiv: N-am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea

Doctorul Yarom Shoham, venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv, a declarat pentru Mediafax ca nu a vazut o asemena tragedie in toata cariera sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )