Libnet.ro
UNICEF

17:00

Concluzii ingrijoratoare dupa exercitiul cu sirene. Mai mult de jumatate dintre alarmele din Zalau sunt defecte

Adevărul Adevărul,
Concluzii ingrijoratoare dupa exercitiul cu sirene. Mai mult de jumatate dintre alarmele din Zalau sunt defecte

Exercitiul de alarmare publica organizat in Salaj a scos la iveala o serie de nereguli la echipamentele din componenta sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila. continuă pe Adevărul

Cum descoperi daca ai boala secolului care a afectat mai mult de 50% din populatie

Mai mult de jumatate din populatia planetei sufera de boala secolului, numita de americani burnout si devenita deja un fenomen de masa. Statisticile alarmante reusesc sa ii determine pe.

Statistici alarmante! Oamenii se tem mai mult de pierderea fotografiilor, decat de un accident

Potrivit unui studiu realizat recent, 49% dintre oameni se tem mai mult sa isi piarda pozele intime sau cu partenerul de viata din telefon, decat ideea de ar avea un accident, potrivit.

Romania are tot ce-si doreste un turist, dar trebuie promovata mai mult

Tara noastra are tot ce-si poate dori un turist, insa trebuie promovata mai mult, a declarat directorul general pentru Romania si Republica Moldova al companiei aeriene poloneze LOT, Jakub Malecki, potrivit Agerpres.

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

Nu lua niciodata credit pe mai mult de 10 ani si nici credit cu dobanda variabila

Boom-ul creditarii din a doua jumatate a deceniului trecut a fost cauzat de o combinatie de factori, cei mai importanti fiind, conform opiniei BNR, tendinta generala de dereglementare si laissez-faire la nivel mondial, liberalizarea totala a miscarilor de capital conditie a aderarii la UE), precum si incultura financiara a publicului.

Federica Mogherini avertizeaza ca Marea Britanie va pierde mult mai mult decat UE dupa Brexit

Inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa, Federica Mogherini, a declarat in aceasta dimineata ca britanicii vor pierde mai mult decat europenii ca urmare a deciziei de a parasi blocul comunitar, avertizand in acelasi timp cu privire la dificultatea negocierilor dintre Londra si Bruxelles, transmite Reuters.

Andreea Raicu, MAMICA! Vedeta iubeste de mai mult timp un barbat misterios (FOTO)

Andreea Raicu se iubeste de mai multa vreme cu un barbat misterios. Fosta prezentatoare tv nu vrea sa-si expuna relati si nici sa faca public numele partenerului sau, motivand ca acesta nu-si doreste.

Cu Michelin poti fi alaturi de cei dragi atunci cand conteaza mai mult

Michelin a lansat o noua campanie de comunicare ce schimba complet modul in care cea mai importanta marca de anvelope prezinta ceea ce poate oferi .

Cum a aratat piata masinilor noi in primele trei luni - Ce marci au crescut cel mai mult si cine au fost campionii scaderilor

Daca piata masinilor second-hand a crescut puternic in primul trimestru ca urmare a eliminarii timbrului de mediu, pe piata masinilor noi evolutiile au fost mult mai moderate. Piata a crescut cu 27%, insa ca volum inseamna aproape 5. 000 de masini in plus fata de primul sfert din 2016. Dacia a ramas lider de piata, insa cota i-a scazut fiindca inmatricularile au avansat cu numai 11%. Marci de volum precum Ford, Opel si Citroen au crescut cu peste 60%, iar Peugeot si Fiat au scazut puternic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )