Libnet.ro
UNICEF

05:30

Concluziile consultarilor de la Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Concluziile consultarilor de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis considera ca alegerile anticipate nu sunt o solutie in acest moment, confirmand implicit preferinta sa pentru un guvern de tehnocrati. continuă pe România Liberă

Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa se intalneasca cu reprezentantii societatii civile pentru a discuta despre nemultumirile celor care protesteaza de cateva zile in strada, astazi au aparut si cateva nume propuse pentru consultarile de la Cotroceni. Adevarul va spune cine sunt oamenii care nu sunt de acord cu aceste intalniri pe care Iohannis le organizeaza la Cotroceni.

Alina Gorghiu, dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele ne-a propus varianta unui guvern tehnocrat, PNL este de acord/ Sunt convinsa ca va avea o propunere de premier distincta de cea a PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara, la iesirea de la consultarile de la Cotroceni, ca liberalii sunt de acord cu solutia unui guvern tehnocrat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis le-a propus aceasta varianta in cadrul discutiilor, in contextul in care propunerea PNL privind alegeri anticipate nu a fost agreata de celelalte partide. La randul sau, Vasile Blaga a precizat ca PNL nu a propus o varianta de premier.

Adrian Despot: M-am intors cu speranta de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

Adrian Despot spune ca s-a dus la prima runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis din respect pentru oamenii din strada si fata de institutia prezidentiala, cantaretul precizand totodata ca s-a intors de la Cotroceni cu speranta, potrivit Mediafax.

Ce apel au lansat zeci de ONG-uri catre presedintele Klaus Iohannis

Peste 35 de organizatii neguvernamentale a lansat un apel catre presedintele Klaus Iohannis ca viitorul premier, dar si membrii Cabinetului sau sa fie desemnati pe criterii de integritate si competenta.

Ce au discutat reprezentantii organizatiilor de tineret cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni

La Consultarile de la Cotroceni cu reprzentantii protestatarilor din stradaau fost convocati si cativa reprezentanti ai organizatiilor de tineret, si anume Mihai Dragos, presedintele Consiliului Tineretului din Romania, Alexandru Bindar, presedintele Uniunii Studentilor din Romania si Horia Onita, presedintele Consiliului National al Elevilor. Ei au insistat in primul rand asupra dorintei cetatenilor de a fi reprezentati de politicieni integri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2844 seconds )