Libnet.ro
UNICEF

16:15

Concurs pentru barbati. Cel mai bun fasonator mecanic a fost organizat de Directia Silvica Dambovita

Adevărul Adevărul,
Concurs pentru barbati. Cel mai bun fasonator mecanic a fost organizat de Directia Silvica Dambovita

Directia silvica Dambovita a organizat, pentru al 7-lea an la rand, concursul Cel mai bun fasonator mecanic. Castigatorii de anul acesta sunt Ilie Ion locul I), Constantin Stanescu locul II) si Gheorghe Lita. Ocupantul locului I va reprezenta judetul la faza nationala a concursului, ce va avea loc la Sovata. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

Castigatorii Premiilor Uniter: Emilia Dobrin si Marian Ralea - cei mai buni actori in roluri principale. Radu Afrim, premiul pentru cel mai bun regizor

Spectacolul Clasa noastra de Tadeusz Sobodzianek, in regia Laszlo lui Bocsardi, de la Teatrul National 'Lucian Blaga' din Cluj-Napoca, a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol al anului 2015 la Gala Premiilor UNITER care a avut loc luni seara la Teatrul Regina Maria din Oradea. Aproape 500 de actori, regizori, scenografi, critici de teatru si alti invitati au participat, timp de patru ore, la Gala UNITER, in Teatrul Regina Maria, o cladire emblematica de patrimoniu arhitectural, restaurata recent, anunta Agerpres.

Cel mai bun leac pentru mahmureala. Cum se face adevarata ciorba de potroace, zeama perfecta de dupa chindii, care sunt ingredientele secrete

O ciorba adevarata, pregatita in Baragan in special dupa chefuri, nunti si petreceri stropite cu alcool este cea de potroace. Zeama fierbinte cu gust aromat de maruntaie de gaina si leustean este un adevarat leac pentru mahmureala. Reteta deliciosului preparat o regasim la radu Anton Roman, un adevarat profesionist in arta culinara.

Studiu Glassdoor: ce orase din Europa ofera cel mai bun standard de viata

Un salariu nominal mai mare in Germania sau Marea Britanie decat in Romania nu inseamna intotdeauna un standard de viata mai ridicat. Ceea ce conteaza, pana la urma, este capacitatea de a ne permite lucruri utile care ne imbogatesc viata si o fac mai.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

inca o problema majora pentru Michael Schumacher. Cu ce se confrunta cel mai bun pilot din istoria Formulei 1

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, se afla inca in convalescenta dupa gravul accident de schi suferit in decembrie 2013.

Secretarul adjunct al Apararii al SUA: Nu ne puteam dori un aliat mai bun decat Romania

Statele Unite ale Americii nu isi puteau dori un aliat mai bun decat Romania - tara care este un luptator care se masoara cu adversari de o categorie mai mare, a declarat.

Halo Sport sunt castile care te fac mai bun la efort fizic

Amatorii de performanta extrema apeleaza la tot felul de trucuri pentru a deveni mai buni la diverse sporturi, iar noile castiHalo Sport se pare ca intra in aceeasi lista de unelte. Uneori, efortul fizic si antrenamentul regulat nu suntsuficiente pentru ca unii atleti sa fiemai buni, iar atunci, intra in ecuatie dopajul. Desi dopajul este [].

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )