Libnet.ro
UNICEF

18:15

Condamnare pe viata pentru doi frati din Maramures care au ucis un politist in biroul sau

Antena3 Antena3,
Condamnare pe viata pentru doi frati din Maramures care au ucis un politist in biroul sau

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati, luni, la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare. Seful de post Gheo. continuă pe Antena3

LOVITURA teribila pentru CRIMINALII care au socat Romania! Au fost condamnati pe viata pentru ASASINAREA unui politist

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati astazi la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare, scrie.

Un cuplu a adoptat un baiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viata pentru totdeauna. Ce se intampla acum in familia lor

Claudio Boccalon si Mariela Rzepeski din Argentina s-au casatorit, iar la scurt timp au aflat ca sufera de infertilitate. Astfel, cei doi soti s-au gandit sa-l adopte pe Julio, care avea 12 ani. Cand s-au.

Amenda uriasa pentru un batrandin Gorj, care isi construia propriul cavou. Ar fi folosit munca la negru

Un barbat din comuna Saulesti a fost amendat cu 60. 000 de lei, dupa ce a fost depistat folosind trei persoane fara forme legale de angajare la construirea unui cavou in cimitirul din satul Bibesti, informeaza un.

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

DONALD TRUMP, lovitura pentru industria auto din Europa: Vrea ELIMINAREA masinilor Mercedes-Benz

Donald Trump este pe cale sa dea o noua lovitura economiei europene, in contextul razboiului comercial pe care presedintele SUA l-a declansat. Oficialul de la Casa Alba i-a spus presedintelui Frantei, Emmanuel.

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania.

PSD a stabilit locul si ora pentru marele miting din weekend

In sedinta Comitetului Executiv National de luni, liderii PSD au stabilit organizarea mitingului anuntat pentru sustinerea premierului Viorica Dancila pentru sambata la ora 20 in Piata Victoriei. Despre.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

Orasul din Romania care ii impresioneaza pe americani.Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista

O americanca a fost extrem de impresionata de orasul Sighisoara pe care l-a laudat in textele scrise pe blogul ei. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista. Biserici vechi, un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2934 seconds )