Libnet.ro
UNICEF

00:07

Condamnatii prezinta povestea unui barbat care si-a petrecut 20 de ani in inchisorile din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Condamnatii prezinta povestea unui barbat care si-a petrecut 20 de ani in inchisorile din Romania (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, duminica, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea lui Nicolae Gandulet, un barbat care si-a petrecut 20 de ani din viata in inchisoare. A fost inchis atat in. continuă pe B1

Condamnatii prezinta povestea unui barbat condamnat pentru omor: Sustine ca este nevinovat (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul lui Marcel Mihai, un barbat care sustine ca se afla la inchisoare cu toate ca este nevinovat. A fost condamnat la 22.

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

Serviciile britanice de informatii externe au anuntat, sambata, arestarea unui spion care lucreaza pentru MI6, in provincia iraniana Kerman, relateaza agentia IRNA. Multumita eforturilor fortelor.

Au impodobit bradul de Craciun in noua lor casa. Iata povestea unei familii care dormea sub cerul liber

Minunile se intampla. Acum o luna dormeau sub cerul liber, iar azi au impodobit bradul de Craciun in noua lor casa. impreuna, asa cum si-au dorit mereu sa fie. Familia Closca, pe care reporterii.

Iranul anunta ARESTAREA unui SPION care lucreaza pentru MI6

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA.

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie.

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA, preluata de Mediafax. Multumita eforturilor fortelor de securitate iraniene, un spion care lucreaza pentru MI6 a fost arestat, a declarat Dadkhoda Salari, conducatorul Curtii Revolutionare din Kerman, in contextul in care Marea Britanie si Iranul incearca sa restabileasca relatii .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )