Libnet.ro
UNICEF

08:30

Conducerea TAROM, audiata de senatori dupa mai multe incidente in care au fost implicate aeronave ale companiei (VIDEO)

B1 B1,
Conducerea TAROM, audiata de senatori dupa mai multe incidente in care au fost implicate aeronave ale companiei (VIDEO)

Conducerea TAROM este audiata intr-o sedinta cu usile inchise la Comisia de Transporturi din Senat, informeaza B1 TV. Parlamentarii vor sa afle mai multe detalii despre situatia companiei,. continuă pe B1

Conducerea TAROM, audiata de senatori. Presedintele Comisiei: Lucrurile nu sunt chiar atat de sumbre. Compania functioneaza in conditii extrem de sigure (VIDEO)

UPDATE: Ionel-Daniel Butunoi, presedintele Comisiei, a declarat ca situatia nu este atat de sumbra pe cat s-a speculat si ca TAROM ofera conditii de trafic aerian extrem de sigure. Ne-au.

Controale importante la bancile comerciale: ANAF verifica mai multe practici evazioniste la pachetele de credite vandute (VIDEO)

Bancile au intrat in vizorul ANAF. Agentia Nationala de Administrare Fiscala controleaza mai multe institutii bancare dupa ce a descoperit ca acestea ar fi recurs la practici evazioniste. in urma.

Mai multe site-uri, printre care Twitter, CNN, News York Times si Spotify, perturbate de un atac cibernetic

Mai multe site-uri de internet, intre care Twitter, Spotify, CNN, New York Times, Spotify si Reddit, au fost perturbate vineri, pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii de un atac cibernetic impotriva companiei Dyn, un furnizor de servicii de internet, potrivit Reuters.

in timp ce fortele irakiene lupta sa elibereze Mosulul, jihadistii au atacat mai multe cladiri guvernamentale din orasul Kirkuk

Zeci de luptatori ai Statului Islamic au atacat mai multe cladiri guvernamentale din orasul irakian Kirkuk, preluand controlul asupra mai multor comisariate de politie, a declarat guvernatorul localitatii, Nachmeldin Karin.

Incidente la marsul Lupta pentru Basarabia din Bucuresti. Mai multe persoane au fost retinute de jandarmi

Cativa participanti la marsul Lupta pentru Basarabia organizat de Platforma Unionista Actiunea 2012 au fost retinuti, sambata, in Piata Victoriei, dupa ce unii dintre manifestanti au incercat sa forteze cordonul de jandarmi,.

Incidente la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania

Mii de tineri din Republica Moldova au iesit pe marile bulevarde din Bucuresti. Unirea Basarabiei cu Romania este telul lor, cu atat mai presant cu cat, spun ei, presiunile Rusiei se simt tot mai acut. Mai multe incidente au avut loc intre demonstranti si fortele de ordine. Cel putin cinci persoane au fost retinute, inclusiv liderul unionistilor.

Situatie SOCANTA in Marea Britanie. O mama adoptiva a aflat dupa mai mult timp ca baiatul refugiat in varsta de 12 ani pe care il ingrijea avea, de fapt, 21 de ani si era posibil terorist (VIDEO)

O femeie de buna credinta din Marea Britanie a decis sa faca o fapta buna, deschizand usa casei sale unui copil din Afganistan care fugise de groaza razboiului dupa ce isi pierduse.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )