Libnet.ro
UNICEF

15:30

Steaua - Legia. Ros-albastrii vor fi arbitrati de cel care a condus la centru finala Champions League

Adevărul Adevărul,
Steaua - Legia. Ros-albastrii vor fi arbitrati de cel care a condus la centru finala Champions League

Steaua - Legia Varsovia / Steaua va disputa miercuri prima mansa a playoff-ului Champions League pe Arena Nationala, partida care va fi condusa de o brigada italiana. continuă pe Adevărul

Steaua - Legia. Emeric Ienei trage semnalul de alarma: Polonezii vor sa ne adoarma cu declaratii

Steaua - Legia / Steaua va intalni miercuri Legia Varsovia in prima mansa a playoff-ului grupelor Champions League si, cu toate ca ros-albastrii sunt priviti ca favoriti pentru calificarea in grupe, Emeric Ienei atentioneaza echipa din Ghencea.

Peste 400 de politisti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua- Legia Varsovia

Peste 400 de poltisti vor fi mobilizati, miercuri, in zona Arenei Nationale pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia.

Steaua - Legia: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea.

Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine publica la meciul Steua - Legia, acolo unde vor fi trimisi nu mai putin de 700 jandarmi. Meciul, programat pentru miercuri, pe Arena Nationala, de la ora 21. 45, reprezinta prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, conform Mediafax. La meci vor veni circa 2000 de suporteri polonezi, printre acestia, Legia fiind cunoscuta pentru fanatismul suporterilor sai. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de .

CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Steaua - Legia / Laurentiu Reghecampf a sustinut marti conferinta de presa inaintea meciului pe care Steaua il va juca miercuri cu Legia Varsovia, in cadrul playoff-ului grupelor Champions League. Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

Arbitrul finalei Ligii Campionilor fluiera Steaua - Legia

UEFA l-a delegat sa conduca meciul tur dintre Steaua si Legia pe italianul Nicola Rizzoli, arbitru care a condus ultima finala a Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - Bayern Munchen.

Steaua - Legia. Record nou de asistenta? Biletele se epuizeaza in ritm ametitor. Lista completa a preturilor

Steaua - Legia / Dupa victorai inregistrata in etapa a cincea a Ligii I, impotriva echipei CFR Cluj pe teren propriu 3-0), Steaua se pregateste acum de prima mansa a playoff-ului grupelor Champions League, unde va intalni Legia Varsovia.

Iasmin Latovlevici, exclus de la antrenament de Laurentiu Reghecampf! Fotbalistul poate rata Steaua - Legia

Steaua - Legia / Cu o zi inaintea primei manse din playoff-ul grupelor Champions League, Steaua pare sa aiba probleme la nivelul echipei, iar tensiunea acumulata naste noi conflicte.

Steaua - Legia: 2000 de polonezi fac deplasarea la Bucuresti. Risc maxim pe Arena Nationala!.

Steaua va avea in tribune 2000 de polonezi cu risc maxim, suporterii formatiei Legia Varsovia fiind cunoscuti pentru actele de huliganism, potrivit Mediafax. Steaua va intalni Legie in play-off-ul Ligii Campionilor. Organizatorul meciului a pus la dispozitia suporterilor polonezi un numar de 2. 000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne asteptam ca la aceasta partida sa asiste aproximativ 2. 000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucuresti cu microbuze, .

Masuri sporite de securitate la Steaua - Legia

Peste 700 de reprezentanti ai Jandarmeriei Bucuresti vor fi mobilizati, miercuri, la meciul dintre Steaua si Legia Varsovia, unul considera de mare risc din pricina reputatiei suporterilor polonezi. Peste 2000 de fani ai Legiei sunt asteptati la Bucuresti.

Steaua - Legia: LIVETEXT Liga Campionilor (21.45) Vezi totul despre confruntarea militarilor!.

Steaua intalneste in aceasta seara campioana Poloniei, Legia Varsovia, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Meciul se anunta unul pe viata si pe moarte, polonezii aducandu-si batalionele la Bucuresti, in timp ce Steaua are nevoie de o victorie categorica. Atat Steaua, cat si Legia, sunt echipe care in trecut au fost detinute de armata nationala, si ambele au o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de calificarea in Liga .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )