Libnet.ro
UNICEF

12:45

Conflict Siria: SUA, deschise la discutii cu Moscova

România Liberă România Liberă,
Conflict Siria: SUA, deschise la discutii cu Moscova

Statele Unite sunt deschise la discutii cu Rusia legate de Siria, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, in conditiile in care Washingtonul este tot mai ingrijorat de cresterea prezentei militare a Moscovei in aceasta tara distrusa de razboi. continuă pe România Liberă

Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa invite Muntenegru sa adere la NATO

Statele Unite sunt pregatite sa accepte Muntenegru ca membru in NATO, in conditiile in care statul va continua sa implementeze reforme si sa arate o sustinere mai mare fata de politicile NATO, potrivit unui anunt facut de Casa Alba, informeaza site-ul postului Radio Free Europe/Radio Liberty.

Airbus a deschis o fabrica de avioane in Statele Unite. Boeing ar putea infiinta una in China

Airbus a deschis prima fabrica de avioane a grupului franceze in Statele Unite, in timp ce compania americana Boeing analizeaza infiintarea in China a unei unitati de productie pentru finisarea avioanelor 737,.

SUA avertizeaza Coreea de Nord privind provocarea nucleara, dupa repornirea reactorului Yongbyon

Statele Unite au avertizat Coreea de Nord sa se abtina de la provocarea iresponsabila, dupa ce statul comunist a transmis ca principala sa instalatie nucleara, complexul Yongbyon, si-a reluat activitatea normala, informeaza site-ul BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )