Libnet.ro
UNICEF

13:30

Conflictul din Siria s-a soldat cu peste 32.000 de morti, in aproape 19 luni

Antena3 Antena3,
Conflictul din Siria s-a soldat cu peste 32.000 de morti, in aproape 19 luni

Violentele din Siria s-au soldat cu cel putin 32. 000 de morti, majoritatea civili, de la inceputul unei revoltei populare impotriva regimului la jumatatea lunii martie 2011, conform unui bilant al Observatorului. continuă pe Antena3

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Un nou tir de artilerie din Siria. Armata turca a ripostat.

Armata turca a ripostat, sambata dimineata, la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la incidentul produs miercuri si soldat cu moartea a cinci civili turci intr-un sat de frontiera, Turcia raspunde sistematic cu tiruri de artilerie la tirurile siriene. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc, miercuri, in .

Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data. Obuzele au fost lansate spre provincia turca Hatay si au.

Conflictul Turcia - Siria continua: Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca.

Razboi TURCIA-SIRIA. Un obuz lansat din Siria a cazut in satul turc Akcakale

Un obuz lansat din Siria a cazut, duminica, in satul Akcakale, din sud-estul Turciei, unde cinci civili au fost ucisi miercuri de tirurile siriene care au determinat o riposta a armatei turce, au anuntat.

Turcia riposteaza unui nou atac cu obuze lansat din Siria.

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data, relateaza AFP, citata de Mediafax. Mai multe obuze de artilerie au fost lansate vineri seara din Siria spre provincia turca Hatay sud-vest), fara a se inregistra victime. Obuzele au cazut in localitatea turca Altinozu, declansand o riposta imediata a armatei turce. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc miercuri in zona de .

Un nou obuz tras din Siria a cazut in Turcia, nu exista victime

Un obuz tras din Siria a cazut duminica in satul turc Akcakale, in sud-estul Turciei, unde cinci civili au fost ucisi miercurea trecuta de tiruri siriene, provocand o riposta a armatei turce, au anuntat televiziunile din aceasta tara, citate de AFP.

Armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Update 12:00 - Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala.

Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat in aceasta dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay, dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Turcia riposteaza la un nou atac cu obuze lansat din Siria

Armata turca a ripostat vineri seara la un nou atac cu obuze lansat din Siria, care a lovit teritoriul sau, respectiv provincia Hatay sud-estul Turciei), fara a se inregistra victime, relateaza presa turca, citata de AFP.

Cronologie: Relatiile tensionate dintre Damasc si Ankara de la incepul revoltei din Siria

Relatiile intre Damasc si Ankara, marcate prin tensiuni de la inceputul revoltei din Siria in martie 2011, au cunoscut recent o escaladare brusca din cauza tirurilor siriene trase asupra unui sat frontalier turc, relateaza AFP, care prezinta cronologia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )