Libnet.ro
UNICEF

21:30

Conform rezultatelor partiale BEC: PSD castiga cele mai multe voturi, 42,02% pentru consilii locale, urmat de PNL - 32,27% si alde 5,84%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Conform rezultatelor partiale BEC: PSD castiga cele mai multe voturi, 42,02% pentru consilii locale, urmat de PNL - 32,27% si alde 5,84%

Consiliile locale au avut ca si castgiator PSD-ul cu un scor de 42,02% pentru consiliile locale, urmat de PNL, cu 32,27% si ALDE - 5,84% din voturi, potrivit rezultatelor partiale anuntate luni dimineata de Biroul Electoral Central, care a centralizat. continuă pe Wall-Street Ro

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

Galati: Ionut Pucheanu de la PSD este noul primar, conform rezultatelor partiale

Viitorul primar al judetului Galati va fi Ionut Pucheanu PSD), conform rezultatelor partiale. Conform numaratorilor facute de acest partid, in 170 din cele 176 de sectii de votare, candidatul lor a.

PSD castiga la Buzau: Constantin Toma, noul primar al municipiului

Conform rezultatelor partiale, Constantin Toma, candidatul PSD, si-a adjudecat fotoliul de primar al Buzaului cu peste 40 de procente. Noul primar le-a multumit pe Facebook buzoienilor, dar si colegilor.

Rezultatele partiale BEC pentru consilii judetene: PSD - 39,15%, PNL - 32,79%, ALDE - 5,60%, UDMR - 5,24%

Rezultatele partiale BEC pentru consiliile judetene i-au dat ca si castigatori pe cei de la PSD cu un scor de 39,15% din voturile pentru consilile judetene, fiind urmat de PNL, cu 32,79%, ALDE cu 5,60% si UDMR, cu 5,24%, potrivit rezultatelor partiale.

ALEGERI LOCALE 2016. BEC: PSD a obtinut toate primariile de SECTOR din Bucuresti

UPDATE Luni: Clotilde Armande USB) a pierdut alegerile in fata candidatului PSD Daniel Tudorache, conform rezultatelor provizorii ale Biroului Electoral Central BEC). Cu acest nou rezultat, PSD reuseste sa obtina toate cele sase primarii de sector.

Rezultate partiale Sibiu: PSD 15 primarii, PNL 14. Astrid Fodor castiga la mare distanta alegerile pentru capitala de judet

Partidul Social Democrat PSD) a obtinut 15 mandate de primar, in timp ce Partidul National Liberal PNL) are 14 primari, ca urmare a rezultatelor partiale comunicate luni dimineata, de catre Biroul Electoral Judetean BEJ), in urma centralizarii rezultatelor din 29 de circumscriptii electorale, dintr-un total de 64, transmite Agerpres.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

Ionel Ciunt (PSD) castiga Primaria din Zalau - numaratoarea paralela

Social democratul Ionel Ciunt a castigat primaria municipiului Zalau in fata liberalului Radu Capilnasiu, primar al orasului in ultimii 12 ani, conform numaratorii paralele a PSD, anunta Agerpres. Candidatul PSD a obtinut peste 8. 000 din cele circa 21. 500 de voturi exprimate duminica la Zalau, in timp ce primarul in functie a fost votat de doar de circa 4. 500 de cetateni.

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza uriasa, in Timis. Pentru prima data dupa Revolutie, PSD castiga alegerile pentru Consiliul Judetean Timis

Alegeri locale 2016. Una din cele mai mari surprize a alegerilor locale din acest an este castigarea alegerilor de la Consiliul Judetean Timis de catre PSD, pentru prima data in istoria postdecembrista. Potrivit numaratorii paralele realizate de social-democrati in 90 la suta din sectii, PSD a obtinut la judet un scor de 36,52 %, iar PNL 31,96 %. PSD a avut in ultimii patru ani sefia CJ Timis, dar dupa alegerile castigate de USL.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )