Libnet.ro
UNICEF

17:30

CONGRES PPE la Bucuresti. Ponta: PDL ar putea discuta cu liderii PPE si despre aderarea ...

România Liberă România Liberă,
CONGRES PPE la Bucuresti. Ponta: PDL ar putea discuta cu liderii PPE si despre aderarea ...

Ponta considera ca PDL ar putea discuta la Congresul PPE si despre aderarea Romaniei la Schengen BUCURESTI MEDIAFAX) - Premierul Victor Ponta considera ca adversarii politici de la PDL ar putea discuta si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen cu prim-ministrii care participa la congresul Partidului Popular European PPE), astfel incat dreptul tarii de accedere la acest spatiu sa fie recunoscut. Cred ca discutiile de astazi ale colegilor, adversarilor nostri politici de la PDL, in . continuă pe România Liberă

CONGRES PPE la Bucuresti. Blaga: Nu Romania a fost sanctionata, ci doar cei care au facut ...

Presedintele PDL Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la iesirea de la lucrarile Congresului Partidului Popular European PPE) ca liderii europeni nu au sanctionat Romania, ci politicienii care au permis infaptuirea raului asupra tarii. Nu Romania a fost sanctionata de liderii europeni, ci doar cei care au facut rau tarii, a precizat Blaga. Intrebat de jurnalisti daca presedintele Traian Basescu a vorbit cu liderii europeni pentru a-i convinge sa tina congresul PPE la Bucuresti, Blaga a .

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

CONGRES PPE la BUCURESTI. Sulfina Barbu: Este un gest de incredere al popularilor europeni ...

Vicepresedintele PDL , Sulfina Barbu, a declarat, miercuri,pentru Realitatea TV, ca organizarea congresului popularilor europeni la Bucuresti reprezinta un gest de incredere din partea lor, mai ales dupa criza politica din aceasta vara cand premierul Victor Ponta a incaltcat principiile europene si democratice. Sulfina Barbu a mentionat ca la congresul PPE urmeaza sa fie adoptat un nou program care are drept fir rosu intarirea Europei. El vizeaza dezvoltarea regionala, promovarea acelor .

CONGRES PPE la Bucuresti. Fiica Iuliei Timosenko a sosit la Congres. ...

Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei Iulia Timosenko, a fost intampinata, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, de fiica presedintelui Traian Basescu, europarlamentarul PDL Elena Basescu, informeaza Mediafax. Elena Basescu a condus-o pe Evghenia Timosenko spre sala in care se tine Congresul PPE. Inainte de a ajunge in acea sala, fiica Iuliei Timosenko a fost salutata si de catre presedintele PDL, Vasile Blaga. Evghenia Timosenko a .

CONGRES PPE la Bucuresti. Ghise, protest in Parlament: Liderii europeni sfideaza poporul ...

Senatorul liberal Ioan Ghise protesteaza, miercuri, in Parlamentul Romaniei, impotriva reuniunii liderilor europeni de la Congresul Partidului Popular EuropeanPPE), deoarece considera ca prezenta politicienilor europeni sfideaza poporul roman. Senatorul a atras atentia ca liderii europeni, prezenti la Congresul PPE, sfideaza poporul roman, deoarece presedintele Traian Basescu este in continuare suspendat, iar legea referendumului a fost incalcata. Liderii europeni sfideaza poporul roman .

CONGRES PPE la BUCURESTI. Gheorghe Flutur: Sunt convins ca ARD va avea un cuvant greu de ...

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la Parlament, pentru Realitatea TV, ca Alianta Romania Dreapta ARD - PDL, PNTCD, Forta Civica si Noua Republica) va avea un cuvant greu de spus in politica romaneasca dupa 9 decembrie. Gheorghe Flutur a subliniat ca organizarea congresului popularilor europeni la Bucuresti reprezinta o confirmare pentru PDL si, pana la urma, pentru ARD ca reprezinta o formatiune politica puternica. Intrebat daca el considera ca prezenta .

CONGRES PPE LA Bucuresti. Lopez: Ne-am intalnit aici, spre deosebire de altii, carora le-a ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, le-a multumit, miercuri seara, la Congresul PPE, presedintelui PDL, Vasile Blaga, si presedintelui Traian Basescu, pentru primirea facuta la Bucuresti, spre deosebire de altii, carora le-a fost rusine sa se intalneasca aici si au facut-o la Bruxelles, potrivit Mediafax. Secretarul general al PPE a adresat primele fraze din discursul sau, cele de multumire, in limba romana. Lopez a mentionat ca Popularii europeni au fost bine primiti si s-au reunit .

CONGRES PPE la Bucuresti. Laszlo Borbely: Congresul este un eveniment istoric pentru Romania.

Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, ca Congresul Partidului Popular European reprezinta un eveniment important in istoria Romaniei si ca trebuie sa respectam semnificatia acestui moment. Este un congres istoric, haideti sa respectam semnificatia acestui moment, nu este important doar pentru PDL sau UDMR, a spus Borbely intr-o emisiune la postul Realitatea TV. Borbely considera ca acest eveniment reprezinta un motiv de mandrie pentru poporul roman. Atunci cand are .

CONGRES PPE la Bucuresti. Laszlo: Congresul este un eveniment istoric pentru Romania.

Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, ca Congresul Partidului Popular European reprezinta un eveniment important in istoria Romaniei si ca trebuie sa respectam semnificatia acestui moment. Este un congres istoric, haideti sa respectam semnificatia acestui moment, nu este important doar pentru PDL sau UDMR, a spus Borbely intr-o emisiune la postul Realitatea TV. Borbely considera ca acest eveniment reprezinta un motiv de mandrie pentru poporul roman. Atunci cand are .

CONGRES PPE la Bucuresti. Anca Boagiu: Promovam o Europa competitiva. ...

Vicepresedinte PDL, Anca Boagiu, a declarat, miercuri, la Parlament, pentru Realitatea TV, ca in cadrul Congresului PPE va fi promovata ideea de Europa competitiva. Ea a facut referire la tratatul fiscal european. Nu poti sa separi statele nou intrare in UE, n. red. ) de cele vechi intrate. Cancelarul german Angela Merkel a avut aceasta idee a separarii si dupa discutii cu aceasta s-a stabilit ca toate statele care vor sa semneze pactul tratatul fiscal) sa il semneze chiar daca nu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )