Libnet.ro
UNICEF

21:45

Consilier local din Targu Mures: UDMR este vinovata pentru scandalul de la Liceul Romano-Catolic

B1 B1,
Consilier local din Targu Mures: UDMR este vinovata pentru scandalul de la Liceul Romano-Catolic

Un intreg scandal a izbucnit in Targu Mures dupa ce activitatea Liceiului Romano-Catolic a fost suspendata ca urmare a unei decizii in instanta privind dreptul de folosire a cladirii. Acest. continuă pe B1

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

Dragnea, despre Liceul Teologic din Targu Mures: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Nu stiu daca actiunea institutiilor de forta e benefica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului si ministerului Educatiei sa se aplece cu mai multa atentie si curaj in ceea ce priveste situatia legata de inchiderea Liceului Teologic catolic din Targu Mures, care a condus la proteste, in urma cu o zi, si la anuntul Ungariei ca isi retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OCDE.

Scandalul liceului din Targu Mures. Dragnea: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Reactia Ungariei este exagerata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca trebuie gasita o solutie pentru elevii Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, dupa ce activitatea institutiei de invatamant a fost suspendata. Ca urmare, Guvernul Ungariei si-a retras sprijinul pentru aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult?, a reactionat Dragnea.

Culisele scandalului de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. De ce au iesit in strada peste 2.000 de maghiari

Scandalul privind desfiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures a avut ca punct culminant o decizie a Tribunalului Mures din 13 iunie 2017 prin care a fost anulata decizia din august 2015 a Inspectoratului Scolar Mures care reglementa infiintarea noii unitati scolare.

Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat joi intr-o conferinta de presa scandalul diplomatic iscat intre Romania si Ungaria ca urmare a scandalului privind suspendarea activitatii la Liceul Romano-Catolic din.

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti.

Ce se intampla la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures. Explicatiile ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat la mitingul de protest de la Targu Mures pentru sustinerea Liceului Teologic

Aproximativ 2. 000 de persoane au protestat, miercuri, in fata Prefecturii din Targu Mures pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC), relateaza Agerpres. La miting au participat si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si fostul lider Unional, Marko Bela.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )