Libnet.ro
UNICEF

19:30

Consilierul in comunicare externa a premierului Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Consilierul in comunicare externa a premierului Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Care este motivul

Analistul Radu Magdin, numit la sfarsitul anului 2014 consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat ca va parasi acest post pentru a se implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare. continuă pe România Liberă

Consilierul in comunicare externa al premierului Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Care este motivul

Analistul Radu Magdin, numit la sfarsitul anului 2014 consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat ca va parasi acest post pentru a se implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

Manifestatii la Cluj si Bucuresti: Protestarii cer demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat in Piata Univeristatii din Capitala pentru a protesta impotriva premierului Victor Ponta si pentru a-i cere demisia, informeaza Mediafax. Si la Cluj au aparut proteste.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat marti, in jurul orei 15:00, la sediu Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Cel mai probabil avocata lui Ponta a venit pentru a studia dosarul in care.

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, ii cere premierului Victor Ponta sa renunte la imunitate

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, ii cere premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa renunte la imunitatea parlamentara privind cererea procurorului general referitoare la.

Liberalii buzoieni ies maine la miting, ca sa ceara demisia premierului Victor Ponta

Liberalii protesteaza, vineri, la Prefectura Buzau, chiar in ziua in care se dezbate si se voteaza in Parlament motiunea de cenzura initiata de PNL, pentru inlaturarea lui Victor Ponta din functia de premier. in paralel, la Bucuresti, un eveniment similar este organizat de PSD, pentru sustinerea premierului.

Sputnik: Acuzatiile aduse la adresa premierului Victor Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE

Scandalul in care este implicat Victor Ponta, acuzat de fapte de coruptie, ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in Uniunea Europeana, comenteaza agentia de presa Sputnik. Premierul roman,.

Votul in cazul premierului Victor Ponta aduce schimbari ale regulamentului Camerei Deputatilor

Regulamentul Camerei Deputatilor privind situatia rezultata in urma respingerii solicitarii de incepere a urmaririi penale, asa cum s-a intamplat in cazul lui Victor Ponta, va fi modificat, a anuntat,.

Demisie in echipa de consilieri a lui Victor Ponta: Analistul Radu Magdin, consilier onorific pe comunicare externa, a renuntat la functie

Consilierul onorific al premierului Victor Ponta pe comunicare externa, analistul Radu Magdin, si-a anuntat demisia pentru a se implica intr-un proiect international, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. As vr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )