Libnet.ro
UNICEF

00:07

Demisie in echipa de consilieri a lui Victor Ponta: Analistul Radu Magdin, consilier onorific pe comunicare externa, a renuntat la functie

B1 B1,
Demisie in echipa de consilieri a lui Victor Ponta: Analistul Radu Magdin, consilier onorific pe comunicare externa, a renuntat la functie

Consilierul onorific al premierului Victor Ponta pe comunicare externa, analistul Radu Magdin, si-a anuntat demisia pentru a se implica intr-un proiect international, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. As vr. continuă pe B1

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta, Loredana Radu, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie. Loredana Radu este aparatorul premierului in dosarul in care este este urmarit penal pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Avocatul lui Victor Ponta, la DNA pentru a depune acte in apararea premierului

Avocatul lui Victor Ponta, Loredana Radu, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a studia dosarul in care clientul ei este urmarit penal si pentru a depune mai multe documente in apararea acestuia. Premierul este suspectat de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Consilierul in comunicare externa a premierului Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Care este motivul

Analistul Radu Magdin, numit la sfarsitul anului 2014 consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat ca va parasi acest post pentru a se implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare.

Consilierul in comunicare externa al premierului Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Care este motivul

Analistul Radu Magdin, numit la sfarsitul anului 2014 consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat ca va parasi acest post pentru a se implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare.

Victor Ponta, pentru presa internationala: M-am gandit la demisie, dar nu pot lasa tara in haos

Victor Ponta a declarat marti, intr-un pentru presa straina, ca s-a gandit sa demisioneze din fruntea Guvernului, dar ca nu poate lasa tara in haos, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca s-a gandit la.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Ce GRESEALA majora a facut Victor Ponta

Cea mai mare greseala politica facuta de premierul Victor Ponta in cariera sa este ca l-a indepartat pe Antonescu de la candidatura la Cotroceni, este de parere analistul politic Bogdan.

Radu Tudor: Sunt informatii ca DNA pregateste si alte dosare pentru Victor Ponta. Nu va fi lasat in pace

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, ca Victor Ponta nu va fi lasat in pace, chiar daca va trece cu bine de motiunea de cenzura.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )